تغذیه Iftar و Sahar از منظر طب ایرانی – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرنگار مهر ، شروع روزه گرفتن ، با توجه به تغییر در رژیم غذایی افراد روزه دار ، همچنین باعث تعامل علیه این تغییرات خواهد شد.
اما برای اینکه بدن ما زودتر با این تعامل ها همراه شود ، باید نکات را در زمان افطار و جادو مشاهده کنیم.
Mahshid Chaichi ، معاون دفتر بهداشت و درمان پزشکی ایران و وزارت بهداشت مکمل ، با عنوان این که روزه سازی مواد را ایجاد می کند سعادت تجمع بدن ، به تدریج دفع می شود و از بدن خارج می شود ، گفت: “مردم در ماه رمضان نیز باید غذاهایی را مانند همیشه مناسب برای خلق و خوی خود مصرف کنند.”
وی گفت: “خوردن غذاهای سبک که هضم راحت تر ، مانند سوپ ، برای افطار توصیه می شود.” مصرف برخی از غذاهایی مانند روغن زیاد ، بامیه زولبیا ، آب و آب شیر و غیره مناسب نیست که هضم آن دشوار است.
به گفته Chaichi ، در هر وعده فقط یک نوع غذا بخورید. از پرخوری و درهم تنیده سریع چه به قول افطار و چه در سحر. توصیه می شود که خوردن میوه یک یا دو ساعت بعد باشد و فقط از یک نوع میوه استفاده می شود و از خوردن چند میوه در یک زمان خودداری می کند.
وی تأکید کرد: خوردن یک فنجان آب جوش ، آب گرم و عسل ، جوش خوردن شیر داغ با دارچین و هل یا سوپ با حجم کوچک برای باز کردن روزه مناسب است.
خوردن غذاهای تند ، غذای شور ، سرخ شده و آماده ، غذاهای خمیر مانند ماکارونی ، الویقارچ و سریع غذاهای پرهیز کنید. همچنین ، از خوردن میان وعده ها و میان وعده های زیادی بین افطار و سحر خودداری کنید.