تغذیه یک سپر نامرئی در برابر بیماری ها

به گفته خبرگزاری IMNA ، آنتی اکسیدان ها با مقابله با رادیکال های آزاد در بدن و کمک به کاهش خطر ابتلا به سرطان ، آنتی اکسیدان های موجود در میوه ها ، سبزیجات ، آجیل و چای سبز ، نقش مهمی در حفظ سلامت سلولی دارند. ژنتیکی که باعث کمک به سرطان می شود.
تغذیه سالم به عنوان یکی از مهمترین عوامل در حفظ سلامت نقش مهمی در جلوگیری از بیماری ها دارد و مصرف میوه ها ، سبزیجات و غلات کامل می تواند بدن را در برابر بسیاری از بیماری ها مقاوم کند و غذاهای فرآوری شده ، روغنی و چرب. کشیدنخطر ابتلا به بیماری هایی مانند سرطان را افزایش می دهد ، در واقع ، الگوهای تغذیه ای مناسب می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و شرایطی را برای فعالیت بهینه سلول فراهم کند.
شیوه زندگی مدرن منجر به شیوع بیماری هایی مانند دیابت شده است ، با تغییر عمده در الگوهای غذایی و کاهش فعالیت بدنی و بیش از حد مصرف غذاهای بالای کالری و کاهش تحرک باعث اختلال در تعادل متابولیسم بدن و افزایش سطح گلوکز خون می شود و این تغییرات در شیوه زندگی به طور چشمگیر خطر ابتلا به دیابت و بیماری های مرتبط را افزایش می دهد.
رژیم غذایی و ویتامین های با فیبری بالا نه تنها به تقویت سیستم گوارشی کمک می کند بلکه خطر ابتلا به بیماری هایی مانند سرطان و دیابت را نیز کاهش می دهد. مواد غذایی حاوی مواد غذایی موجود در ماهی های چرب و برخی آجیل با کاهش التهاب و بهبود عملکرد قلبی عروقی به بهبود سلامت کلی بدن کمک می کند.
میوه ها و سبزیجات منبع اصلی آنتی اکسیدان ها هستند
Omid Sadeghi ، متخصص متخصص تغذیه و رژیم غذایی وی در مصاحبه ای با خبرنگار IMNA ، با بیان اینکه آنتی اکسیدان ها ، اکسیدان ها یا سموم را خنثی می کند ، گفت: منبع اصلی آنتی اکسیدان ها میوه و سبزیجات و میوه ها و سبزیجات است که آنتی اکسیدان های بیشتری از جمله گوجه فرنگی فرهنگی هستند.
او با گفتن این حرف در گوجه فرنگی گفت لیکوپن یک آنتی اکسیدان قوی و مشهور وجود دارد ، اضافه می کند: به طور کلی ، تمام میوه ها و سبزیجات مقادیر مختلفی از آنتی اکسیدان ها دارند و در میوه های ترش ، ویتامین C بزرگ وجود دارد که می تواند آنتی اکسیدان باشد.
متخصص تغذیه و متخصص درمان رژیم غذایی گفت: یک میوه نمی تواند نمونه ای باشد که فاقد آنتی اکسیدان ها باشد ، اظهار داشت: اگر تنوع کافی در استفاده از میوه ها و سبزیجات وجود داشته باشد ، مقدار لازم آنتی اکسیدان ها به بدن می رسد و یک سپر برای جلوگیری از سرطان در بدن خواهد بود.
سبک زندگی را تغییر داده و شیوع دیابت را افزایش دهید
سدگی گفت: دیابت در عصر حاضر به عنوان یک بیماری شیوع بالا شناخته می شود ، و افزود: بسیاری از افراد ممکن است از این بیماری آگاه نباشند و تغییر سبک زندگی مهمترین عامل در افزایش شیوع بیماری در جوامع امروز است.
وی گفت: “همه اینها باعث چاقی در افراد می شود و چاقی می تواند سرآغاز دیابت باشد.”
متخصص تغذیه و رژیم غذایی گفتند که دیابت می تواند باعث بروز بیماری های دیگر شود ، افزود: افزایش مصرف سبزیجات و غذاها کامل این می تواند در جلوگیری از دیابت ، در واقع ، سبزیجات مؤثر باشد بخش غذاها کم مصرف و چاقی بسیار کم و کاهش قند و چربی در روده را کاهش می دهند.
افزایش آگاهی عمومی در مورد تأثیر تغذیه بر سلامت یکی از اقدامات اساسی برای جلوگیری از بیماری های مزمن ، مدارس ، رسانه ها و برنامه های اجتماعی می تواند با آموزش صحیح ، فرهنگ تغذیه ای سالم را در جامعه ترویج کند و از این طریق از بسیاری از بیماری های شایع و بهبود کیفیت زندگی جلوگیری می کند.
مدیریت استرس و بهبود شیوه زندگی عوامل مهمی هستند که می توانند از خطر ابتلا به بیماری های مختلف جلوگیری کنند ، استرس مداوم می تواند تأثیر منفی بر سلامت بدن داشته باشد ، اما تمرینات آرامش بخش ، ورزش منظم و داشتن خواب کافی می تواند این اثرات منفی را کاهش دهد.
هماهنگی بین تغذیه مناسب ، فعالیت بدنی و سبک زندگی سالم ، کلید حفظ سلامت و کاهش خطر ابتلا به بیماری های جدی مانند سرطان و دیابت و ایجاد عادات سالم از کودکی است ، تأثیر طولانی مدت بر سلامت شخصی و اجتماعی و بهبود کیفیت زندگی در جامعه خواهد داشت.