تغذیه نسخه ای از سلامتی یا نسخه ای برای بیماری؟ – آژانس خبری مهر ایرانی و اخبار جهانی

Alireza Raisi ، معاون وزیر بهداشت وزارت بهداشت و آموزش پزشکی ، گفت: “هر غذایی که مصرف می شود می تواند به عنوان یک دارو عمل کند ؛ به همین دلیل ، انتخاب های رژیم غذایی مردم تأثیر مستقیمی بر سلامتی آنها دارد.
وی به تأثیر تغذیه بر روی بیماری های مختلف اشاره کرد: بیش از 5 نوع بیماریهای مرتبط با تغذیه وجود دارد ، از مشکلات ساده دستگاه گوارش گرفته تا بیماری های پیچیده مانند سرطان. مصرف ناکافی مواد غذایی می تواند منجر به چاقی ، دیابت ، فشار خون بالا ، آرتروز و بیماری های قلبی شود.
با تأکید بر اهمیت دانش تغذیه ای ، ریسی گفت: “دیدگاه علمی تغذیه ضروری است.” بعضی اوقات حتی موادی که به عنوان سم شناخته می شوند ممکن است در دوزهای کم اثرات متفاوتی داشته باشند. غذا نیز از این قاعده مستثنی نیست و میزان و نوع مصرف می تواند اثرات مثبت یا منفی را بر سلامت فرد تعیین کند.
وی گفت: “مصرف بیش از حد برخی از غذاها می تواند باعث ایجاد مشکلات جدی برای بدن شود ، حتی در صورت استفاده بیش از حد ، می تواند باعث مسمومیت با آب شود.”
Raisi گفت: مشاهده رژیم غذایی متعادل با تحرک کافی مهمترین روش برای کاهش خطر بیماری کبد و سایر بیماریهای غیر واگیر است.
از جمله دلایل بیماریهای غیر واگیر ، تغذیه ناسالم یکی از اصلی ترین عوامل و توجه به کیفیت و کمیت مواد غذایی مصرفی است می تواند تأثیر قابل توجهی در سلامت عمومی جامعه داشته باشد.
معاون وزیر بهداشت و آموزش پزشکی در مصاحبه با رادیو بهداشت ، گفت: “افراد با آگاهی از اصول تغذیه سالم ، شیوه زندگی خود را به سمت انتخاب های مناسب تغذیه می کنند تا از بسیاری از بیماری های مرتبط با تغذیه جلوگیری کنند.”