تغذیه مناسب مانعی در برابر آسیب ماوراء بنفش است

به گفته دفتر بهداشت وزارت بهداشت وزارت بهداشت ، نور UV از آفتاب. خوردن این می تواند با تولید رادیکال های آزاد و از بین بردن ترکیبات مهم بدن ، به سلامت سلول آسیب برساند.
بر این اساس ، خوردن غذاهای غنی از آنتی اکسیدان مانند ویتامین C ، ویتامین E و کاروتنوئیدها این می تواند در برابر صدمات مربوط به UV و همچنین ترکیبات نقش محافظتی داشته باشد چند رنگ موجود در چای ، قهوه ، انواع توت ها ، پیاز ، سیر و انار به کاهش سلامت پوست با کاهش التهاب و کمک به ترمیم DNA کمک می کند.
از طرف دیگر ، توصیه می شود که مصرف اسیدهای چرب امگا -3 امگا -3 افزایش یافته و کاهش یابد و این تغییر می تواند پاسخ سیستم ایمنی بدن را به اشعه ماوراء بنفش بهبود بخشد و از آسیب پوست جلوگیری کند.
در عین حال ، مصرف غذاهای تازه و کم به دلیل استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی در استفاده از غذاهای صنعتی و کامل ترجیح داده می شود