سلامت خانواده

تغذیه سالم برای غلبه بر گرما – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

سید علی کشوارز ، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار خبرنگار خبرنامه Mehr در مورد تغذیه مناسب در تابستان و پیشگیری از گرم شدن ، گفت: “نوشیدنی ها و غذاهای مصرفی در این فصل نقش مهمی در حفظ سلامت عمومی مردم ، به ویژه در روزهای گرم سال دارند.”

وی بر اهمیت مصرف مایعات تأکید کرد: مایعات ، به ویژه برای کودکان ، که بیش از 5 تا 5 درصد از وزن بدن آنها را تشکیل می دهند ، حیاتی هستند و بهترین مایعات ، شیر ، کره و همچنین استفاده از میوه ها.

کشاورز ادامه داد: میوه ها معمولاً بین 5 تا 5 ٪ از ترکیب آنها را تشکیل می دهند و این بخشی از ارزش غذایی آنها است ، بنابراین توصیه می شود که خود میوه به جای آب میوه مصرف شود ، زیرا هنگام مصرف آب میوه ، بیشتر ویتامین ها و مواد معدنی در خمیر باقی می مانند.

وی گفت: “میوه را می توان در صبح ، عصر ، بعد از شام و حتی شب مصرف کرد.” میوه هایی مانند خربزه ، هندوانه ، طالبی ، رنگارنگ و سایر میوه های آبدار بهترین گزینه ها در این فصل هستند و این توصیه ها برای همه افراد جامعه استفاده می شود ، به خصوص افرادی که در هوای گرم فعالیت می کنند یا کار می کنند و به کاهش احتمال گرما کمک می کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا