تغذیه سالم ، کلید طلایی برای قدیمی – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

Azita Hekmatdoust ، متخصص تغذیه و استاد تغذیه بالینی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتتی ، با اشاره به اهمیت تغذیه مناسب در پیری و پیری ، گفت: “در سن پیری ، احساس گرسنگی و تشنه کاهش می یابد ، بنابراین خانواده ها باید توجه ویژه ای به غذاها و وعده های غذایی داشته باشند.”
وی افزود: “افراد مسن باید صبح حدود دو لیتر آب داشته باشند و در طول روز کمتر مصرف کنند و به تنوع و کمک به بهبود هضم ، مقدار کمی از تخم ها را می توان برای جلوگیری از یبوست به آب اضافه کرد.”
Hekmat Doust گفت: “با توجه به اینکه بسیاری از افراد مسن از توانایی پخت و پز طولانی یا پخت و پز طولانی برخوردار نیستند ، توصیه می شود از غذاهای ساده و سبک مانند نان و پنیر ، نان و ماست یا سوپ های غنی استفاده کنید که دارای ارزش غذایی خوبی هستند.” البته بهتر است نوع محصول و مصرف آن را با نظر مشاور تغذیه انتخاب کنید.
آب آشامیدنی ؛ کلید جلوگیری از کم آبی و یبوست
7 مراقبان سالخورده باید برای جلوگیری از انرژی و کم آبی آنها از خوردن و آشامیدن در طول روز یادآوری کنند و افراد مسن باید از کلیه گروه های غذایی از جمله لبنیات ، غلات کامل ، میوه های تازه و سبزیجات ، منابع پروتئین و چربی های مفید استفاده کنند.
در پایان ، وی تأکید کرد: تغذیه مناسب کلید طلایی برای افزایش کیفیت زندگی و جلوگیری از بیماری ها در پیری است.