تضمین کیفیت و ایمنی محصولات غذایی با نشان حلال و سیب سلامت
به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان غذا و دارو، حسین روزگار تاکید کرد: نظارت کند راه حل و نوع گوشت پردازش نشده وی گفت: این موضوع به سازمان غذا و دارو مربوط نیست. نهادهایی مانند سازمان دامپزشکی و اتحادیه رستوران ها موظف به نظارت بر عرضه و رعایت استانداردهای حلال در مواد غذایی فرآوری نشده به ویژه فرآورده های دامی هستند.
وی در خصوص محصولات حلال افزود: سازمان غذا و دارو تلاش می کند تا کیفیت و ایمنی محصولات غذایی فرآوری شده را که دارای این علائم هستند از طریق نشان حلال و سیب سالم تضمین کند. این نشان ها تعهد سازمان را به ارائه محصولات ایمن، سالم و راه حل تصویب شده اند.
رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو تصریح کرد: مصرف کنندگان با توجه به این علائم می توانند محصولات حلال را با خیال راحت انتخاب و مصرف کنند، فرآورده های گوشتی غیربهداشتی و حرام نمی توانند مجوزهای لازم را از سازمان غذا و دارو دریافت کنند، انتظار می رود. که دستگاه ها باید به وظایف و اعتبار سازمانی خود توجه بیشتری داشته باشند و با متخلفان برخورد جدی کنند.