تضعیف حافظه، پاداش و سیستم توجه مغز یکی از عوارض همستر است.
میر شهرام سافاری در گفت و گو با خبرنگار ایمنا با اشاره به پیچیدگی های بازی همستر برای سلامت جسمی و روحی مردم گفت: بازی همستر کمبتاخیراً در سراسر کشور فراگیر شده است و به دلیل سهولت استفاده از آن، نظر تحلیلگران در مورد هدف این بازی افزایش تعداد ممبر در تلگرام و افزایش اعتماد مردم به ارزهای رمزنگاری شده است.
وی با بیان اینکه سکه های به دست آمده در این بازی ارزش خاصی ندارد اما آسیب جدی به مغز افراد وارد می کند، افزود: اعتقاد بر این است که این بازی در کوتاه مدت حافظه، پاداش و سیستم توجه مغز را ضعیف می کند.
فیزیولوژیست عصبی وی با اشاره به اینکه هر چه این بازی ادامه پیدا کند آسیب به مغز افراد نیز بیشتر می شود، تصریح کرد: ماهیت این بازی، تمایز نیافتهدارای پاداش های کوتاه مدت و بدون استفاده از قابلیت های خاص است که می تواند اثرات منفی بسیاری داشته باشد.
سافاری وی با اشاره به تاثیرات کوتاه مدت و بلندمدت این بازی بر سلامت جسمی و روحی افراد، ادامه داد: در درازمدت اگر سکه های به دست آمده در این بازی در بورس درج نشود، افسردگی، یأس و ناامیدی را به دنبال خواهد داشت. اضطراب در افراد .
وی بیان کرد: عادت دادن مغز به دریافت پاداش های کوتاه مدت با حداقل تلاش و حداقل توانایی ها منجر به شکست و شکست در زندگی بلندمدت افراد می شود، بنابراین افراد باید به عواقب جدی این بازی بر جسمی و جسمی خود توجه کنند. سلامت روان.
فیزیولوژیست عصبی وی خاطرنشان کرد: مردم باید بدانند هزینه هایی که برای درمان اختلالات مغزی، عصبی و روانی خود و جبران ناکامی ها در آینده خواهند پرداخت بیش از هزینه هایی است که ممکن است از طریق این بازی به دست آید.