تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز تهیه غذا در ماه رمضان

به گفته گروه اجتماعی آژانس خبری TASNIM ، معاون بهداشت وزارت بهداشت در ماه مقدس ماه رمضان و ایدوروز 1404 دستورالعمل هایی را برای مدیریت بهداشت محیط صادر کرد.
در این دستورالعمل ، با اشاره به تقارن عید الدا با ماه مقدس ماه رمضان و لزوم ارائه ، حفظ و ترویج سلامت عمومی و جلوگیری از بیماران منتقل شده از عوامل محیطی ، به ویژه بیماریهای مبتنی بر آب و مواد غذایی ، اجرای این امر تشدید و کنترل عوامل محیطی در اجرای عوامل محیطی. مراکز غذایی ، توزیع و فروش (مانند رستوران ها ، شیرینی سازی ها ، شیرینی فروشی ها) و اماکن عمومی (مانند فرودگاه ها ، ایستگاه های راه آهن ، پایانه های مسافری ، بازارهای داخلی ، معابر و مراکز و مکان های محل زندگی ، تفریح و مسجد تأکید می شود. بشر
با توجه به این دستورالعمل ها ، افزایش نظارت بر محیط زیست و کنترل عوامل محیطی در تهیه ، توزیع ، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی از 11 مارس 1403 تا 15 آوریل 1404 از 08:00 تا 20:00 (طبق فعالیت های مراکز و پیش نیازها و شرایط هر استان را می توان تا ساعت 24 با معاون بهداشت دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی تغییر داد) در طول اداری ، غیر اداری و تعطیلات
همچنین ، برای معاینه و اقدام در شرایط خاص ، از جمله دریافت شکایات و شیوع شیوع ، برنامه Ankal در مقر معاون و مراکز بهداشتی شرکتها از ساعت 08:00 تا 20:00 تدوین می شود.
در این راهنما برای اجرای مورد نظر برنامه ، حمایت از مدیران ارشد استانی (فرمانداران محترم و مدیران کل استان) ، استفاده از دفاتر خدمات درمانی ، پشتیبانی از دانشگاه ها و دانشکده های پزشکی برای اجرای برنامه و ارائه نیازهای پشتیبانی محیط زیست از جمله ماشین ، اتومبیل ، مواد مصرفی ، اضافه کاری ، محاسبات در کار دریافت شده ، محاسبه حق ANCAL در روزهای اداری و در طول تعطیلات و روزهای غیررسمی ، دومین نیاز برنامه لازم فرموله شده
پایان پیام/