سلامت خانواده

تشدید نظارت بر غذا خوردن غذا در ماه رمضان

محمد رضا نصیری در مصاحبه با یک گزارشگر IMNA اعلام کرد که شدت نظارت بر آشپزخانه های صنعتی و پذیرایی را اعلام کرد و گفت: “نظارت محدود به ماه رمضان نیست و در طول سال ادامه می یابد ، و همچنین کیفیت مواد اولیه ، شرایط ذخیره مواد غذایی و عرضه در این مراکز.

وی افزود: در حوزه رستوران ها ، مسئولیت اصلی نظارت بر بهداشت عمومی بر عهده بخش بهداشت است. اما در مواردی که در مورد اعتقاد مواد خام خام ، به ویژه گوشت مصرف شده ، با بررسی عرضه مواد اولیه ، انجام آزمایشات تخصصی و نمونه گیری مورد توسط مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و داروی ملی معرفی می شوند. این مشارکتها به اطمینان از معیارهای حلال در زنجیره تأمین مواد غذایی کمک می کند.

رئیس سازمان غذا و داروی سازمان غذا و داروی رئیس سازمان غذا و داروی با اشاره به توافق همکاری بین مرکز ملی تحقیقات مواد غذایی و دارویی و معاون بهداشت ، گفت: “این توافق نامه منجر به افزایش هماهنگی در نظارت بر تولید و تهیه غذاهای آماده شده است.” وی ادامه داد: علاوه بر تحقیقات بهداشتی ، نظارت اعتقاد غذا همچنین برای رعایت استانداردهای بهداشت عمومی و مذهبی در دستور کار قرار دارد.

ناصیری خاطرنشان کرد: عدم مشاهده مواد غذایی سرد ، استفاده از مواد اولیه تحتانی ، ضعف در سلامت محیط زیست و تجهیزات و استفاده از نیروی انسانی که آموزش لازم را دریافت نکرده است ، برخی از مشکلات موجود در این زمینه است.

وی بر لزوم افزایش هماهنگی بین سازمان های نظارتی تأکید کرد و گفت: تقویت بازرسی های میدانی ، به روزرسانی استانداردها و فرهنگ اجرایی در بین مصرف کنندگان و رستوران ها یکی از مهمترین راه ها برای اطمینان از سلامت غذایی و رعایت استانداردهای مذهبی است.

رئیس اداره مواد غذایی و داروی سازمان غذا و داروی اداره مواد غذایی و مواد مخدر ، با اشاره به اینکه تخلفات در این منطقه بدون سهل انگاری در نظر گرفته می شود ، اظهار داشت: اگر شاهد تخلف باشیم ، متخلفان به مقامات قضایی ارجاع می شوند و بر اساس نوع تخلف ، مجازات.

ناصیری اضافه کرد: از شهروندان خواسته می شود که در صورت مشاهده هرگونه تخلف ، گزارش ها را از طریق سیستم های نظارتی سازمان غذا و دارو گزارش دهند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا