اخبار سلامت

ترکیبات موجود در چای و کاکائو به بهبود فشار خون کمک می کند

یک مطالعه جدید توسط دانشگاه سوریه نشان داده است که ترکیبات طبیعی به نام Flavan-3-3 ، که در کاکائو ، چای ، سیب و انگور یافت می شود ، ممکن است فشار خون و سلامت رگ های خونی ما را بهبود بخشد.

این مطالعه ، که در مجله Europan Journal of Prective Cardiology منتشر شده است ، داده های 145 مطالعه را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و نشان داده است که استفاده منظم از Flavon-3 می تواند فشار خون را به ویژه در افراد مبتلا به فشار خون بالا کاهش دهد. در بعضی موارد ، اثرات کاهش فشار خون مشابه اثرات داروها بوده است.

همچنین مشخص شده است که Flavon-3-ELS عملکرد اندوتلیوم (لایه داخلی رگ های خونی) را بهبود می بخشد ، که برای سلامت کلی سیستم قلبی عروقی بسیار مهم است.

پروفسور کریستین هیز ، نویسنده اصلی مطالعه و استاد پزشکی قلب در دانشگاه سوریه گفت: “این یافته ها برای کسانی که به دنبال راه های ساده برای مدیریت فشار خون و سلامت قلب خود هستند از طریق تغییرات دلپذیر در رژیم غذایی دلگرم کننده است.”

وی گفت: “از جمله مقادیر کمی از غذاهای سطح بالا مانند چای ، سیب ، شکلات تلخ یا پودر کاکائو در یک رژیم غذایی روزانه متعادل می تواند مقدار مفیدی از Flavon-3-AL-3S را فراهم کند.”

اگرچه این ترکیب نمی تواند جایگزینی برای داروهای تجویز شده یا مشاوره پزشکی باشد ، افزودن غذاهای Flavon-3-3 به یک رژیم غذایی روزانه می تواند به یک سبک زندگی سالم ، به ویژه برای افراد مبتلا به فشار خون بالا کمک کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا