ترشح بالا این هورمون شما را به خواب می برد

یکی از رنج های این روزها ، نزدیکی زندگی به استرس است ، احتمالاً برای بسیاری از کسانی که می گویند همسر یا دوستش می گوید استرس “من امروز استرس دارم” استرس که به هزاران دلیل برای ما می آید نیز می تواند بیماری های زیادی به بدن داشته باشد بشر ما تحویل خواهیم داد بیماری هایی که گاهی اوقات باید برای کنترل برای بقیه عمر آنها استفاده کنیم. اما تأثیر این فشارها بر بدن ما چیست؟ از طرف دیگر ، چگونه می توان این حجم استرس را در بدن کنترل کرد؟
دکتر می گوید: “کورتیزول هورمونی است که به طور طبیعی از غده آدرنال در بدن ما ترشح می شود و تعدادی از اقدامات حیاتی را مدیریت می کند.”
وی ادامه می دهد: این هورمون در شرایط استرس زا بیشتر ترشح می شود ، به همین دلیل به آن هورمون استرس نیز گفته می شود.
هاشمی اظهار داشت: ترشح این هورمون باعث افزایش سطح قند خون می شود و در شرایط استرس به عضلات ما کمک می کند تا پاسخ و مقابله بهتری داشته باشند.
وی در پاسخ به این سؤال که در ترشح هورمون کورتیزول چه افزایشی دارد ، می گوید: “اگر این فشارها پایدار شود و افزایش کورتیزول خون به طور مداوم زیاد باشد ، عوارض باعث ایجاد عوارضی مانند افزایش قند خون می شود که ممکن است منجر به دیابت شود. به عنوان مثال ، افزایش خون باعث افزایش خون می شود. فشار ، مشکلات خواب و مشکلات دستگاه گوارش مهمترین مشکلاتی است که باعث افزایش کورتیزول خون می شود.
هاشمی در پاسخ به این سؤال که آیا غذاها کنترل لاستیک های کورتیزول را کنترل می کنند ، می گوید: برخی از غذاها وجود دارد که بر ترشح کورتیزول تأثیر می گذارد ، در خط مقدم آووکادو. موز ، اسفناج ، کلم ، کاوشگر ، آجیل و امگا -3 نیز در این گروه گنجانده شده است.
وی در مورد کنترل ترشح این هورمون با مصرف دارو اشاره می کند: فراموش نکنیم که اگر فردی با افزایش سطح کورتیزول خون روبرو شود ، باید دارو را شروع کند ، بنابراین ممکن است کنترل دهان و دندان درمانی برای این شخص نباشد ، اگرچه مصرف این غذاها می تواند مفید باشد.
233233
منبع:خبرآنلاین