اخبار سلامت

تحقق نیمی از بودجه دارویار/لزوم پرداخت مطالبات داروخانه ها

دکتر مهدی پیرسالیحی ، معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و داروی ، در یک برنامه تلویزیونی گفت: با اشاره به مشکلات مالی پروژه Darwayar: 17،000 داروخانه در کشور ، به عنوان بخش خصوصی فعال ، دارو خریداری و خریداری کرده است. آنها خدمات ارائه می دهند ، اما از یک نقطه به بعد ، حتی با الزامات قانونی ، نمی توان انتظار داشت که بدون دریافت خواسته های خود ، به خدمت خود ادامه دهند.

وی افزود: بودجه مصوب داروخانه برای امسال 74.9 بوده است ، و افزود: تا به امروز ، در ده ماه گذشته ، فقط 38 مورد از این مبلغ پرداخت شده است. سازمان تأمین اجتماعی هنوز تعهدات خود را انجام نداده است ، در حالی که داروخانه ها همچنان به ارائه خدمات می پردازند.

“ما نمی توانیم داروخانه ها را برای ارائه خدمات موظف کنیم ، اما خودمان را در پرداخت داریم.” سازمان غذا و داروی روزانه جلساتی با مجلسی ، سازمان برنامه ریزی و بیمه تأمین اجتماعی به طور روزانه برای تأکید بر لزوم انجام تعهدات برگزار می کند.

وی با اشاره به چالش های تهیه داروهای گران قیمت و حیاتی ، گفت: “سازمان تأمین اجتماعی مستقیماً مسئولیت تأمین اعتبار بیمه شده را بر عهده دارد ، اما نباید خواسته های داروخانه را بپردازد.” هنگامی که داروخانه ها قادر به تهیه داروهای ضروری نیستند ، این مستقیماً بر سلامت بیماران تأثیر می گذارد و ما باید وارد آن شویم.

وی تأکید کرد که بیمه نباید خدمات درمانی را به خطر بیندازد و افزود که سیستم بیمه کشور باید تعهدات خود را انجام دهد. اگر پرداخت ها انجام نشود و داروخانه ها نتوانند دارو را تهیه کنند ، در نهایت بیمارانی که مجروح شده اند.

رئیس سازمان غذا و داروی همچنین به نقش دانشگاه های پزشکی در نظارت بر توزیع مواد مخدر اشاره کرد و گفت: سه دانشگاه پزشکی مستقل در تهران وجود دارد و در هر استان دانشگاه علوم پزشکی مسئول نظارت بر توزیع دارو است. اما در برخی موارد ، کمبود مواد مخدر و قیمت بالای آن باعث ایجاد مشکلات جدی شده است. به عنوان مثال ، برخی از بیماران به داروهایی احتیاج دارند که 60 میلیون تومان در ماه و 700 میلیون تومان در سال هزینه کنند. هنگامی که داروخانه ها با این هزینه های زیاد روبرو هستند ، چالش های جدی وجود دارد و قادر به تهیه دارو برای بیمار نیستند.

پیرسلی با اشاره به چالش های تأمین مالی داروخانه ها و مراکز پزشکی ، گفت: “سازمان تأمین اجتماعی دارای یک بانک رفاهی است و در صورت تأمین این منابع ، می توانند از آن برای پرداخت هزینه داروخانه و تأمین کنندگان پزشکی استفاده کنند.” در این میان ، مجلس همچنین باید به تدوین بودجه سال آینده برای کاهش این مشکلات کمک کند.

وی همچنین از تخصیص 700 میلیون دلار برای تقویت ذخایر مواد مخدر و تجهیزات پزشکی خبر داد و افزود: رهبر عالی مبلغ را برای تهیه ذخایر استراتژیک بهداشتی در کشور اختصاص داده است. اکنون این قطعنامه باید توسط دولت تصویب شود تا بتوانیم تجهیزات و تجهیزات ضروری پزشکی را تهیه و ذخیره کنیم.

رئیس سازمان غذا و داروی بیشتر بر تأثیر تحریم ها بر سیستم دارویی این کشور تأکید کرد: تحریم ها مستقیماً متوقف نمی شوند و روند عرضه را مختل نمی کنند. ما به دنبال پرداخت خواسته های داروسازی زودتر هستیم تا چرخه تأمین پزشکی و پزشکی دچار مشکل نشود.

پایان پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا