تب استفاده از ماچا در کافی شاپ ها/واقعیت هایی درباره خواص ماچا از زبان متخصص تغذیه

به گفته خبرنگار اجتماعی آژانس خبری TASNIM ، ماچا ، برگهای محبوب و محبوب چای سبز ژاپنی ، این روزها به یکی از داغترین و فراوان ترین نوشیدنی های جهان و حتی ایران تبدیل شده است. این چای سبز خنک اکنون از کافی شاپ ها به رسانه های اجتماعی آزاد می شود.
بسیاری از کافه های این شهر به دلیل روند مصرف ماچا ، آن را با قیمت های بالا به فروش می رسانند و برخی نیز برای ترکیب آن با غذاهای ایرانی و بستنی برای جذب مشتری رفته اند.
ماچا از بیشتر نسل جدید ، به ویژه نوجوانان استقبال می کند. نسلی که به دنبال سالم تر ، جذاب تر و البته اینستاگرام بیشتر برای جایگزینی نوشیدنی های با کیفیت بالا و صنعتی است.
چرا ماچا اینقدر محبوب است؟
توجه بیشتر به سبک زندگی سالم ، علاقه به تجربه فرهنگ های مختلف و همچنین ظاهر بصری خاص این نوشیدنی مهمترین دلایل محبوبیت رو به رشد ماچا در بین جوانان است.
ماچا چیست؟
بسیاری از افرادی که این روزها ماچا را مصرف می کنند ، فکر می کنند که این نوشیدنی تأثیر معجزه آسایی بر سلامتی دارد و اثرات ضد سرطان و ضد التهابی دارد.
با این حال ، به نظر می رسد که قدرت رسانه های اجتماعی و جاذبه های بصری ماکا ، این نوشیدنی را بسیار مورد توجه قرار داده است.
در همین راستا ، دکتر غزاله اسلامین ، عضو دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتتی ، به خبرنگار اجتماعی آژانس خبری تاسنیم در مورد استفاده از این نوشیدنی سبز در بین جوانان گفت: ماچا در واقع به دلیل روش خاص رشد رشد ، پودر چای سبز با کیفیت بالا است. ضد اکسیدان ها با آسیب سلولی مبارزه می کنند و برای سلامتی مفید هستند. اما نکته اصلی این است که “ماچا تنها منبع آنتی اکسیدان ها نیست ، بلکه یکی از صدها منبع است.”
وی گفت: “اگر ماچا را دوست دارید و هیچ مشکلی برای شما ندارید ، می توانید از آن لذت ببرید ، اما اگر نمی خواهید یا نمی توانید از آن استفاده کنید ، می توانید به راحتی از گزینه های بسیار ارزان تر و در دسترس تر که در فرهنگ غذایی ما وجود دارد ، به راحتی همان خواص را بدست آورید.”
با کدام غذاهای ساده می توانیم همان خواص ماچا را داشته باشیم؟
اسلامگرایان ادامه دادند: آنتی اکسیدان ها در بسیاری از غذاهای روزمره ما یافت می شوند. با وارد کردن غذاهای خاص در رژیم غذایی روزانه خود ، به راحتی می توانید از مزایای مشابه Macha لذت ببرید.
متخصص تغذیه و درمانگر رژیم غذایی گزینه های دیگری را برای ماچا ذکر کرده و گفت: چای سبز معمولی ساده ترین و مستقیم ترین جایگزین برای ماچا است. یک فنجان چای سبز با کیفیت بالا نیز منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها است. فقط مرتباً آن را مصرف کنید. انواع لوبیا ، به خصوص لوبیای قرمز و لوبیای نخود ، از نظر آنتی اکسیدان ها زیاد است. اضافه کردن آنها به سوپ و سوپ ، سالاد یا غذا یک حرکت هوشمندانه برای سلامتی شماست. انواع توت ها و شات ، تمشک ، توت فرنگی نیز رنگ خود را از آنتی اکسیدان های قوی استخراج می کند. آنها را در ماست یا به تنهایی تازه یا فریزر درست کنید.
عضو دانشکده دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشی گفت: آجیل و دانه ، به ویژه گردو و بادام ، دارای آنتی اکسیدان هستند ، اما منبع خوبی از چربی های سالم و فیبر هستند.
وی خاطرنشان کرد: سبزیجات رنگی (گوجه فرنگی ، هویج ، کلم بنفش ، اسفناج ، کدو تنبل) نیز حاوی این ماده با ارزش هستند ، هرچه رنگ یک میوه یا سبزیجات پرکارتر باشد ، آنتی اکسیدان ها بیشتر است. یک سالاد رنگارنگ یک بمب آنتی اکسیدان است. میوه های زرد و نارنجی (انبه ، زردآلو ، هلو و طالبی) نیز سرشار از پیش ویتامین A (بتا -کاروتن) هستند. این نه تنها به سیستم بهداشت بصری و پوست کمک می کند بلکه یک آنتی اکسیدان قدرتمند نیز می باشد. مصرف منظم این میوه ها به تقویت سیستم ایمنی بدن و محافظت از سلول های بدن در برابر آسیب کمک می کند.
ادویه جات (زنجبیل ، دارچین ، زردچوبه ، میخک) منابع بسیار قدرتمند آنتی اکسیدان ها هستند. افزودن آنها به غذاها هم طعم بهتری را فراهم می کند و ارزش غذایی آنها را افزایش می دهد.
وی گفت: “ماچا انتخاب خوبی است ، اما این یک ضرورت نیست.” اساس رژیم غذایی سالم تنوع و تعادل است. به جای تمرکز روی یک غذای فوق العاده و گران قیمت ، سبد غذایی خود را رنگ کنید و از انواع میوه ، سبزیجات ، حبوبات و اعطا شده استفاده کنید.
پایان پیام/