تاکید سازمان غذا و دارو بر سبوس گیری از آرد مصرفی
Zohreh Pour Ahmad با اشاره به اهمیت نگهداری و نظارت بر میزان سبوس مصرف شده از آرد مصرفی ، گفت: “رعایت استاندارد در فرآیند سبوس آرد از اهمیت ویژه ای برخوردار است و باید در تمام مراحل تولید و توزیع آرد در نظر گرفته شود.” بشر
وی افزود: این اقدام نه تنها بر کیفیت آرد تأثیر می گذارد بلکه به طور مستقیم با سلامت عمومی جامعه مرتبط است. “
ری احمد در ادامه به مشکلات و چالش های موجود در زمینه تولید و توزیع آرد اشاره کرد و گفت: “برای حل این مشکلات ، همکاری و هماهنگی بین دستگاه های مختلف.”
وی افزود: بازدیدهای مداوم به کارخانه های تولید آرد و نمونه گیری محصول به طور مرتب برای اطمینان از استانداردها انجام می شود.
احمد با اشاره به نیاز به افزایش فرهنگ برای استفاده از نان تیره و آرد کامل ، اضافه کرد: “این فرهنگ باید در دستور کار قرار بگیرد تا افراد بتوانند از آرد کامل و نان های سالم تر استفاده کنند.”