تأیید استفاده از رنگ طبیعی قرمز در محصولات غذایی

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو اعلام کرد: رنگ طبیعی قرمز (E120) که از پوست نوعی حشره تهیه می شود، پس از بررسی های فقهی و بهداشتی برای استفاده در محصولات غذایی مورد تایید قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری سلامت، دکتر حسین رستگر افزود: اخیراً موضوع استفاده از E120 در فضای مجازی در خصوص برخی از محصولات غذایی به ویژه تنقلات مطرح شده و نگرانی هایی را ایجاد کرده است. دکتر رستگر تصریح کرد: بررسی های علمی و فقهی دقیقی انجام شد تا منشاء رنگ و فرآیند تولید آن مطابق با موازین بهداشتی و موازین شرعی باشد.
وی تاکید کرد: با این مصوبه استفاده از رنگ قرمز طبیعی در فرآورده های غذایی از جمله برخی غذاهای صنعتی پرطرفدار در بین کودکان برای مصرف کنندگان بلامانع است. همچنین کارشناسان مرکز ملی تحقیقات حلال بر روند تولید و عرضه این رنگ طبیعی نظارت دارند تا ضمن رعایت شرایط بهداشتی، موازین شرعی نیز رعایت شود.
به گزارش سازمان غذا و داروی ایفدانا، دکتر رستگار از مردم خواست در هنگام خرید محصولات صنعتی به برچسب مواد تشکیل دهنده توجه کنند و در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را اطلاع دهند تا اقدامات نظارتی انجام شود.



