سلامت خانواده

تأکید بر مشاهده نکات بهداشتی در تهیه و توزیع مواد غذایی واکه – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

در آغاز عزاداری محرم و افزایش آماده سازی و توزیع مواد غذایی در سراسر کشور در سراسر کشور ، وزارت بهداشت بر لزوم مشاهده بهداشت در تمام مراحل تهیه ، پخت و پز و توزیع مواد غذایی تأکید کرد و هدف از این توصیه ها جلوگیری از بیماریهای مرتبط با مواد غذایی و حفظ سلامتی سوگواری است.

در این راستا ، توصیه می شود که گوشت و برنج به طور کامل پخته شود و از خوردن غذاهای نیمی از کوک یا باقیمانده خودداری کنید. همچنین ، نگهداری طولانی مواد غذایی در دمای محیط می تواند خطر رشد میکروارگانیسم ها را افزایش دهد. بنابراین باید از آن جلوگیری کرد.

برای بسته بندی و توزیع مواد غذایی ، استفاده از ظروف یکبار مصرف ، ترجیحاً یک گیاه یا آلومینیوم و نوع مقاوم در برابر گرما توصیه می شود ، و تماس مستقیم دست با مواد غذایی باید کاملاً از آن اجتناب شود و فرآیند پخت و پز و توزیع فقط کاملاً سالم باشد و فاقد هرگونه علائمی باشد.

یک سیستم تهویه خوب ، از جمله پنجره ، تهویه یا فن ، در محل پخت و پز ضروری است. ظروف آشپزخانه و وسایل آشپزخانه نیز باید روزانه شسته و ضد عفونی شوند و از آب سالم و بهداشتی برای پخت ، نوشیدن ، وضو و شستشو استفاده شود.

در کنار این موارد ، دفع بهداشتی و زباله بسیار مهم است و باید از تجمع زباله ها و زباله ها در اطراف محل غذا یا محل توزیع جلوگیری شود و اطمینان از سلامتی آب آشامیدنی مورد استفاده نیز یکی از مهمترین اصولی است که بهداشت عمومی را تضمین می کند.

با مشاهده این نکات بهداشتی ، ضمن بهبود کیفیت خدمات عهد ، نقش مهمی در حفظ سلامت عمومی و جلوگیری از بیماری ها ایفا می کند و مسئول اقدام خوب است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا