تأمین 4000 لوازم جانبی شنوایی توسط رفاه ؛ ۱۰۰۰ کاشت حلزون – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

سید جاواد حسینی ، در کنفرانس ملی مراقبت های بهداشتی و شنوایی ، با اشاره به اهمیت غربالگری شنوایی ، گفت: “تخمین های اخیر سازمان بهداشت جهانی تعداد و شیوع افراد مبتلا به اختلال شنوایی را نشان می دهد.” این امر در مورد کودکان نیز صادق است ، به طوری که شیوع تولد بیش از دو برابر سایر اختلالات است.
وی تأکید کرد: از طرف دیگر ، مؤثرترین راه برای کاهش اثرات مضر اختلال شنوایی ، غربالگری جهانی نوزادان و جلوگیری از کم شنوایی دائمی در کودکان است.
5 ٪ از افراد مبتلا به اختلال شنوایی به کودکان آلوده می شوند
رئیس سازمان رفاه ادامه داد: طبق آخرین گزارش سازمان بهداشت جهانی ، جمعیت جهان ، حدود 5 میلیون نفر از اختلالات شنوایی کافی رنج می برند که 5 درصد از آنها کودک هستند.
وی گفت ، بنابراین ، سالهای از دست رفته به دلیل عمر ناتوانی ناشی از وزن بالای این ناتوانی و عوارض آن حاکی از بار بسیار زیاد ناتوانی شنوایی در جهان است. مداخلات پیشگیرانه ، به ویژه در سطح دوم ، می تواند به کاهش بروز این ناتوانی و بار آن کمک کند.
نقش مهم مداخلات در زمان
وی گفت: مطالعات علمی نشان می دهد که اگر کودک از سه ماهه کم شنوایی داشته باشد و از برنامه های تقویت کننده صدا و توانبخشی قبل از شش ماه بهره مند شود ، می تواند به مهارت های گفتار و زبانی قابل مقایسه با کودکان طبیعی برسد.
حسینی گفت نقش مداخلات به موقع یا طلایی در این منطقه می تواند تأثیر بسیار مؤثر داشته باشد.
وی گفت: سازمان رفاه این کشور اکنون نزدیک به یک میلیون و 6000 نفر از معلولیت ها را شامل می شود ، تعداد افراد دارای معلولیت شنوایی. تقریباً 2 ٪ و بیشترین تعداد ، بالاتر از 6000 ، اختلالات شنوایی شدید و بسیار شدید دارند.
حسینی با توصیف فعالیت های سازمان رفاه در این رابطه ، گفت: “سازمان رفاه در سرزمین های مختلف خدمات به افراد دارای معلولیت شنوایی ارائه می دهد.”
رئیس سازمان رفاه افزود: اولین قلمرو ارائه خدمات آموزشی و توانبخشی به خانواده ها و کودکان مبتلا به اختلالات شنوایی در قالب مراکز روزانه در 4 مرکز تحت پوشش 6000 نفر از معلولیت های ناشنوا است.
وی ادامه داد: ارائه خدمات توانبخشی حرفه ای به افراد مبتلا به اختلالات شنوایی در قالب مراکز توانبخشی حرفه ای بیش از 5 سال است که کل جمعیت تحت پوشش 6000 نفر است که 2 ٪ آنها ناشنوا هستند.
سوم ، حسینی گفت: ارائه خدمات توانبخشی حرفه ای در قالب کارگاه های پشتیبانی ، که سال گذشته به 4 نفر ارائه شده بود ، که 5 ٪ از آنها دارای معلولیت شنوایی بودند. همچنین ، سازمان رفاه در حال حاضر با همکاری سازمان فنی اختلال ناشنوا ، چهار صلاحیت شغلی را با چهار صلاحیت شغلی ارائه می دهد.
ارائه 6000 دستگاه توانبخشی بیش از یک سال
حسینی به تهیه و تأمین تجهیزات کمک به توانبخشی اشاره کرد: تنها در یک سال (1) ، 6000 سمعک مانند سمعک و سمعک به این افراد تحویل داده شد.
وی با اشاره به زیرساخت های فنی سازمان ، گفت: سازمان رفاه دارای 2 کلینیک و 5 واحد شنوایی شناسی در زمینه های غربالگری شنوایی نوزادان است که در ارزیابی و تشخیص شنوایی ، مداخله و توانبخشی پس از تشخیص شنوایی و آموزش ، که سال گذشته 6000 واحد دریافت کرده اند ، نقش دارند.
رئیس سازمان رفاه ادامه داد: 5 واحد گفتار درمانی در زمینه گفتار و اختلالات توانبخشی طی یک سال گذشته با افراد کم و ناشنوا کار می کنند.
inclonts Cochlear سال گذشته
حسینی در مورد کاشت حلزون گفت: کاشت حلزون مسئله مهم دیگری است که سازمان رفاه روی آن متمرکز شده است و 4 نفر در طول سال از آن لذت می برند.
وی افزود: برگزاری سمپوزیوم های سالانه ، کارگاه های جامع برای مربیان و کارشناسان ، ارائه خدمات هنری و خدمات هنری هنر درمانیتئاتر و موسیقی درمانی ، خدمات مراقبت ، خدمات اشتغال و آموزش و پرورش خدمات دیگری برای افراد مبتلا به اختلال شنوایی است.
رئیس سازمان رفاه ، با اشاره به اینکه یکی از برنامه های سازمان رفاه ، برنامه جامع علم ، تشخیص و تشخیص نوزادان و نوزادان است ، گفت: این برنامه در سال 2 آغاز شد ، در سال 2 به عنوان خلبان در شهر Varamin و اولین آزمایش غربالگری با نتایج خوب در سال به پایان رسید.
وی با توصیف روند برنامه ، گفت: “این برنامه دارای سه سطح است ، یک فیلمنامه قبل از یک ماه ، تشخیص در سه ماه و تداخل در شش ماه.”
حسینی تکرار کرد: “بنابراین ، نوزادان هنگام تولد در واحدهای شنوایی ، که عمدتاً در واحدهای زایمان هستند ، مورد بررسی قرار می گیرند.
رئیس سازمان رفاه گفت: در طول اجرای برنامه ، سازمان رفاه 5 میلیون نفر را تحت پوشش قرار داده و بیش از 6000 نفر مبتلا به اختلال شنوایی مشخص شده اند. 5 ٪ پوشش تولد زنده و کاهش سن تشخیص از سه سال به حدود یک سال دیگر دستاوردهای این پروژه است.
پوشش رایگان 6000 کودک در مناطق محروم
وی افزود: در مناطق محروم و روستایی ، حدود 6000 کودک به صورت رایگان تحت پوشش قرار گرفته اند و در سالهای اخیر ، دو تا سه هزار کودک مبتلا به کم شنوایی بیش از یک سال سن و مداخلات انجام شده است. اگر این مداخلات در کمتر از پنج یا شش ماه انجام شود ، عملکرد شنوایی این افراد می تواند به طور طبیعی بهبود یابد.
رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به توانمندسازی منابع انسانی اظهار داشت: تاکنون چهار کارگاه آموزشی برای توانمندسازی متخصصان با تجربه و متخصص انجام شده است. خدمات غربالگری شنوایی در بیش از 5 واحد غربالگری نوزادان و کودکان ، 2 واحد غربالگری برای کودکان 2 تا 5 و 2 واحد ثابت و تلفن همراه ارائه می شود.
حسینی با اشاره به بازتاب جهانی برنامه ، گفت: “نتایج برنامه غربالگری باعث شده است تا این برنامه و نتایج آن را در سالهای 1 ، 2 و 2 در کنفرانس های جهانی ، از جمله NHC ارائه دهیم.” ایران به عنوان یکی از پنج شریک جهانی برنامه غربالگری و مراقبت از گوش انتخاب شده است و معمولاً در پروژه های بین المللی سازمان بهداشت جهانی حضور بسیار مؤثر دارد.
حسینی در پایان ابراز امیدواری کرد: امیدوارم که با همکاری آژانس ها ، به ویژه وزارت بهداشت و با اجرای کامل تر این برنامه ، ما بتوانیم یکی از اصلی ترین روش های اجرای ماده 4 ساختار جامع رفاه و سیستم تأمین اجتماعی را برای پیشگیری یا تشدید نابرابری ها و آسیب های اجتماعی فراهم کنیم.