بیمار تالاسمی دیگر قادر به مصرف داروهای کم کیفیت نیست/ “دولت به بیمار با مجازات های با کیفیت می دهد”

در پاسخ به سؤالی در مورد اینکه بیماران تالاسمی از وزیر بهداشت خواسته اند در مصاحبه با ایلنا در پاسخ به این سؤال که این انجمن به عنوان حامی بیماران تالاسمی چیست؟ وی گفت: “تقاضای اساسی ما افزایش فضای بدنی در سراسر کشور در زمینه بیماران تالاسمی است ، زیرا در سالهای اخیر بیماران تالاسمی فضاهای خود را به بهانه های مختلفی گرفته اند.” در حالی که تعداد بیماران افزایش یافته و به فضای بیشتری احتیاج دارد.
کمبود بیش از 5 تخت اختصاصی برای بیماران تالاسمی در تهران
وی افزود: “در حال حاضر در تهران بیش از 5 تخت درمانی اختصاصی برای بیماران تالاسمی داریم.” همچنین در جنوب و شمال کشور فضای پزشکی به شدت کاهش یافته است.
وی افزود: وزارت بهداشت در زمینه بیمارستان ها ساخت و سازهای جدیدی داشته است و حداقل 5 تختخواب را به ظرفیت بیمارستان امام خمینی در تهران اضافه کرده است ، اما یک تختخواب برای بیماران تالاسمی برنامه ریزی نشده است. این واقعاً غم انگیز و غم انگیز است.
بیماران تالاسمی دیگر قادر به مصرف داروهای کم کیفیت نیستند
رئیس انجمن تالاسمی ایران در مورد تأمین بیماران تالاسمی گفت: “در زمینه مواد مخدر ، با وجود تحریم های بی رحمانه در مورد داروهای وارداتی برای بیماران تالاسمی ، دولت و وزارت بهداشت انتظار می رود با دور زدن تحریم ها ، بهترین کار خود را برای تهیه داروهای با کیفیت بالا انجام دهند.” بیماران تالاسمی دیگر قادر به مصرف داروهای کم کیفیت نیستند و حتی تمایلی به فریاد زدن وضعیت ناراحت کننده خود ندارند.
بیشتر بیماران تالاسمی از فقیر هستند.
وی افزود: از سوی دیگر ، بیمه نه تنها به بیماران خاص ، بلکه همه افراد نیز برگشته و به جیب بیماران توجه می کند. ” برخی از بیماران تالاسمی به دلیل عدم توانایی مالی قطع شده اند. خانواده چهار یا پنج نفری چقدر می توانند درآمد کسب کنند که فقط 15 میلیون دلار در ماه برای یک بیمار تالاسمی خرج می کند؟ مطمئناً یک پدر کارگر نمی تواند یکی از فرزندان خود را با حقوق ده میلیون تومانس تحمل کند. تالاسمی اغلب در جامعه ضعیف است.
نیاز به افزایش همکاری وزارت بهداشت در جنوب کشور برای جلوگیری از تولد کودک تالاسمی
عرب گفت: راه حل کنترل جمعیت تالاسمی در کشور این است: راه جلوگیری از تولد بیمار تالاسمی ، مشاوره والدین قبل از ازدواج است. این افراد باید توسط مراکز بهداشتی و خانه های بهداشتی کنترل شوند. به خصوص در جنوب کشور ، همکاری در وزارت بهداشت وزارت بهداشت با علوم پزشکی و خانه های بهداشتی باید افزایش یابد تا کنترل دقیق تری بر تولد بیماران داشته باشد و از تولد نوزادان جدید مبتلا به تالاسمی جلوگیری کند.
3 بیمار جدید تالاسمی سال متولد شده
وی گفت: “ما انتظار داشتیم که در پنج سال گذشته ، تولد بیماران تالاسمی به صفر برسد ، اما هنوز پنج بیمار جدید تالاسمی در سال برای صدور کارت جامعه تالاسمی ایران وجود دارد.” ظاهری بهتر و برنامه ریزی دقیق باید با اولویت مناطق محروم و محروم کمتر شکل بگیرد تا بتوانیم تولد نوزادان جدید تالاسمی را در کشور مهار کنیم.
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین