سلامت خانواده

بیماری که هیچ آزمایشی را نشان نمی دهد

در بسیاری از موارد ، پزشکان برخی از مشکلات جسمی مانند درد و مشکلات دستگاه گوارش را عوامل روانشناختی مانند اضطراب ذکر کرده اند ، در حالی که بسیاری از بیماران در چنین مواردی گمان می کنند که پزشک آنها کافی نبوده و قادر به تشخیص منشاء اصلی آنها نیست. حال این سؤال پیش می آید ، چه مؤثر است که ذهنی افراد بر سلامت بدن تأثیر می گذارد و چه بیماری هایی را “بیماریهای روانپزشکی” می نامند؟

در همین راستا ، از این نظر ، پویا ریسیدی ، متخصص بیماریهای داخلی ، روانشناسان و روان درمانی ، بر تأثیر سلامت جسمی و روانی بر یکدیگر تأکید کرد: دانشمندان در گذشته اعتقاد نداشتند که ذهن و روانپزشک می تواند بر بدن و بدن پزشک تأثیر بگذارد ، اما مشکلات پزشک و بدن. روانکاوی »استفاده شده است.

وی با اشاره به اینکه “بیماریهای روانی” معادل “روانی” فارسی است ، وی ادامه داد: “سایکوسوماتیک” از دو بخش “سیک” و “سوما” تشکیل شده است که “سیک” به روان و “سوما” اشاره دارد و ریشه یونانی دارد و بنابراین این کلمه به معنای این دو است. در حال حاضر شاخه بزرگی از روانشناسی در زمینه “بیماریهای روانپزشکی” وجود دارد و تحقیقات بسیاری انجام شده است و این زمینه روز به روز در حال رشد است.

پزشک گفت: “بیماریهای روانشناختی در زنان شیوع بیشتری دارند.”

چه بیماری ها “بیماری های روانپزشکی” نامیده می شوند؟

روان درمانی گفت: “وقتی بیمار دارای چندین شکایت از درد مانند کمردرد ، سردرد ، درد مانند میگرن ، درد دستگاه گوارش و همچنین حالت تهوع ، تنگی نفس و سایر علائم است ، به عنوان” بیماری روانپزشکی “یاد می شود ، اما در معاینه و آزمایشگاه ، رادیولوژی و آسیب شناسی. بالینی و پاکلینیک مشاهده می شوند ، بیشتر.

Poursidi توضیح داد: به عنوان مثال ، این بیماری ممکن است به پزشک مراجعه کند ، ممکن است دچار سوزش و حالت تهوع باشد و گمان کند که پزشک معاینه بالینی متناسب با علائم بیمار را پیدا نمی کند ، و آزمایش جوانه معده با شک مثبت و وجود تورم یا زخم یا زخم یا زخم یا زخم. “بیماریهای روانشناختی” شک می کند و بیمار را به روانپزشک ارجاع می دهد.

وی گفت: “بیماران به طور معمول از اینكه از اینكه بیماری آنها منشأ جسمی ندارد ، خودداری می كنند و با منشأ ذهنی ایجاد شده اند و فکر می كنند كه پزشكی كه چنین تشخیصی كافی نیست و ممکن است برای مدت طولانی سرگردان باشد تا درمان و معالجه خود را آغاز كند.”

پزشک گفت: “تعدادی از بیماران مبتلا به” بیماریهای روانپزشکی “ممکن است علائم و علائمی سرگردان داشته باشند که از یک عضو به دیگری منتقل می شوند ، به عنوان مثال ، از سردرد شکایت می کنند و در ویزیت بعدی کمر دارند. یکی دیگر از علائم شایع این بیماران اضطراب و اضطراب است.

این روانشناس گفت: “برای تشخیص” روانکاوی “برای بیمار ، مدت زمان بیماری حداقل 6 ماه باید باشد. ممکن است بیمار در این مدت همیشه علائمی نداشته باشد.

سیدیدی فقیر خاطرنشان کرد: اختلالات تبدیل به عنوان یکی از زیر شاخه های بیماری های روانی شناخته می شود.

علائم متناقض ؛ از کوری تا فلج بدون دلیل

او با گفتن این حرف گفت ویژگی این زیر مجموعه این است که بیمار ممکن است در یکی از این موارد مشکل داشته باشد ، در حالی که تمام آزمایشات پزشکی وی طبیعی است.وی توضیح داد: به عنوان مثال ، ممکن است علائمی مانند نابینایی ، ناشنوایی داشته باشد یا احساس لمس خود را در برخی از اندام ها از دست می دهد و “دستکش یا جوراب” به معنای عدم درک درد یا دما در اندام ها است ، اما در معاینه و عکاسی کاملاً سالم هستند. این فرد همچنین ممکن است فلج و غیر ضروری باشد و ممکن است یک یا دو اندام را لرزاند و یا تشنج نداشته باشد ، در حالی که باند مغز طبیعی است که صرع کاذب نامیده می شود.

پزشک گفت که این اختلال قبلاً به عنوان “هیستری” شناخته می شد ، میزان شیوع اختلالات تبدیل کمتر از یک درصد است. علائم معمولاً پس از استرس به طور ناگهانی شروع می شوند و ممکن است هفته ها ادامه یابد.

آثار کودکی در اختلالات تبدیل

این روانشناس افزود: “این ممکن است منبع اختلالات تبدیل از درگیری ها و درگیری های داخلی باشد ، و حتی در روانکاوی ممکن است مشخص باشد که بسیاری از آنها در کودکی هستند.”

233217

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا