سلامت خانواده

بیماران قربانی قربانیان مستقیم جنایات جنگی صهیونیستی شده اند

اریج خس این درگیری ها با اشاره به پیامدهای انسانی و پزشکی جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در کشور ما ، به ویژه مراکز پزشکی و بیمارستان ، نه تنها زندگی بیماران را هدف قرار داده است. حمله به مراکز پزشکی ، به ویژه بیمارستان ها ، به معنای حمله به بیمارانی است که بی دفاع ترین بخش های جامعه هستند.

وی گفت: “بسیاری از بیماران به دلیل جابجایی اجباری از دارو و خدمات پزشکی محروم شده اند.” برخی از این بیماران نیاز به درمان های حیاتی مانند رادیوتراپی یا جراحی فوری داشتند ، اما به دلیل ترک محل زندگی یا فرار از مناطق ناامن ، درمان آنها به تأخیر افتاد. این تأخیرها در بسیاری موارد منجر به مرگ و میر شدید یا عوارض می شود.

رئیس انجمن پزشکان ایران گفت: “پراکندگی بیماران و برخی از آنها که از مراجعه به پزشک خودداری می کنند ، روند درمانی را مختل کرده و مستقیماً بر آنها تأثیر گذاشته است.”

وی به اقدامات حمایتی انجمن متخصصان داخلی در این زمینه اشاره کرد: تاکنون دو قرارداد با شرکت های داوطلب امضا شده است تا خدمات مشاوره ای رایگان و آنلاین (آنلاین) را به بیماران ارائه دهند. این خدمات توسط پزشکان متخصص ارائه می شود و سعی در جلوگیری از قطع بیماران شده است. این روند ادامه دارد و ما از ظرفیت فضای مجازی برای پوشاندن بیماران در مناطق مختلف استفاده می کنیم.

وی با اشاره به اهمیت زیرساخت ها در مراکز پزشکی ، افزود: “مسئله قطع برق یا آب محدود به مراکز دیالیز نیست. بسیاری از قسمت های بیمارستان ، مانند آندوسکوپی ، به طور ویژه ، اتاق عمل و حتی برخی از دفاتر ، به تجهیزات الکتریکی بستگی دارد. در صورت قطع برق ، روند درمانی قطع می شود. باید کاملاً برای موارد اضطراری آماده شود.

خس وی همچنین اظهار داشت: با توجه به برنامه پشتیبان گیری برای بیماران دیالیز یا سایر بیماران داخلی در صورت تخریب یا مرخص شدن بیمارستان ها ، وی همچنین اظهار داشت: معمولاً برای هر بیمارستان ، یک مرکز بهداشت همسایه به عنوان پشتیبان در نظر گرفته می شود و در صورت بروز حادثه ، انتقال بیماران به آن مراکز انجام می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا