سلامت خانواده

بیمارانی که نباید آرد گندم یا جو را مصرف کنند – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

Azita Hekmatost ، یک پزشک عمومی و متخصص تغذیه در مصاحبه با Mehr Reporter ، برخی از نکات مهم در مورد رژیم غذایی بیماران سلیاک و التهاب روده اشاره کرد.

دوست خرد در مورد رژیم غذایی بیماران سلیاک وی گفت: “این افراد باید رژیم غذایی بدون گلوتن داشته باشند.” گلوتن در گندم و جو یافت می شود ، بنابراین مصرف هر غذایی تهیه شده از این دو دانه ممنوع است. اینها شامل نان ، شیرینی ، کیک ، ماکارونی و بیسکویت است.

گزینه های مناسب برای این بیماران از جمله برنج ، ذرت ، سیب زمینی و quinoa است در وعده های غذایی مانند شام و ناهار ، بهتر است به جای نان ، برنج و سیب زمینی بخورید. همچنین در صبحانه ، آنها می توانند به جای نان سیب زمینی تخم مرغ باشند quinoa از پنیر یا نان بدون گلوتن استفاده کنید. این نان ها از آرد برنج ، آرد سیب زمینی ، آرد سویا یا آرد ذرت تهیه می شوند.

متخصص تغذیه گفت: بیماران مبتلا به سلیاک آنها حتی نباید آرد گندم یا جو را مصرف کنند ، زیرا کوچکترین گلوتن برای آنها مضر است. بنابراین ، هنگام خرید خمیر گوجه فرنگی ، خمیر انار ، کنسرو ، ادویه جات ترشی جات و حتی ماست ، آنها باید برچسب محصول را بررسی کنند تا اطمینان حاصل شود که آلودگی گندم و آرد جو وجود ندارد. برای اعتماد به نفس بیشتر ، توصیه می شود برخی از موارد مانند خمیر گوجه فرنگی و ماست در خانه تهیه کنید.

نکته ای که بیماران با سلیاک یعنی اگر آنها می خواهند غذاهای خارج از خانه مانند رستوران بخورند ، باید توجه داشته باشند که مواد اولیه نباید حاوی نان یا آرد گندم باشد زیرا برای شخص خطرناک است. توصیه می شود که مردم هنگام غذا خوردن در رستوران از مواد اولیه غذا سؤال کنند. در فست فود ، بیشتر غذاها دارای گلوتن هستند ، مگر اینکه شخصی در خانه با آرد برنج و ادویه جات ترشی جات در خانه غذایی مانند آرد برنج تهیه کند.

رژیم غذایی در بیماران مبتلا به التهاب روده

“علت دقیق این بیماری نامشخص است ، اما به نظر می رسد که باکتری ها ظاهر می شوند بیماری زا و آلودگی مواد غذایی در افراد دارای استعداد ژنتیکی می تواند باعث التهاب در روده شود. درمان اصلی این بیماران دارو درمانی است ، اما یک رژیم غذایی سالم می تواند شدت بیماری را کاهش داده و نیاز به دارو را کاهش دهد.

پزشک عمومی گفت که رژیم غذایی بیماران مبتلا به التهاب روده باید سالم ، تمیز و پخته شده باشد. همچنین این افراد نباید غذا داشته باشند اختلاف مانند حبوبات ، هندوانه ، گیلاس و زردآلو ، اما از موز ، میوه مرکبات شیرین ، سبزیجات پخته شده مانند اسفناج ، هویج ، گوجه فرنگی و کدو تنبل استفاده کنید.

وی خاطرنشان کرد: بیماران مبتلا به التهاب روده مانند بیماران مبتلا به سلیاک آنها نیازی به کاهش 100 ٪ گندم ندارند ، اذعان کردند: مصرف گندم و جو در بیماران التهابی می تواند محدود و مانند بیماران باشد. سلیاک آنها نیازی به حذف کامل ندارند ، اما توصیه می شود که آنها مصرف نان را کاهش داده و بیشتر برنج و سیب زمینی را جایگزین کنند.

Wisdom گفت: ماست ، ماست ، کشک و پنیر برای بیماران مبتلا به التهاب روده مفید است ، اما مصرف شیر به دلیل نفخ باید محدود باشد. در صورت نیاز می توان از دریچه های بدون لاکتوز استفاده کرد.

وی همچنین در مورد غذاهای فست فود توضیح داد: بیماران مبتلا به التهاب روده باید غذاهای خانگی تازه و سالم مصرف کنند ، زیرا معمولاً غذاهای رستوران باقی مانده و روغنهای مورد استفاده در آنها چندین بار گرم شده اند.

درمان بیماری سلیاک و 10 غذایی که می تواند از متخصص کودکان دکتر حسینی / متخصص کبد و دستگاه گوارش استفاده شود

توصیه های دقیق برای بیماران مبتلا به سلیاک و التهاب روده

متخصص تغذیه اظهار داشت که بیماران مبتلا به رنج سلیاک و هنگام خرید محصولات بسته بندی شده ، برچسب ترکیبات را بررسی کنید ، زیرا برخی از محصولات مانند ماست صنعتی ممکن است حاوی آرد گندم باشد. همچنین ، نوشیدنی ها به دلیل احتمال ترکیبات مضر توصیه نمی شوند.

حکمت داستوم خاطرنشان کرد: افرادی که رنج می برند سلیاک آنها باید یک رژیم غذایی بدون گلوتن داشته باشند و از هرگونه محصول حاوی گندم و جو خودداری کنند. در حالی که افراد مبتلا به التهاب روده نیازی به محدودیت کامل گلوتن ندارند ، باید توسط غذاها مورد استفاده قرار گیرد اختلاف و از تحریک خودداری کنید. در هر دو گروه ، خوردن غذاهای خانگی سالم و تازه از اهمیت زیادی برخوردار است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا