بیشترین میوه کلسیم – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرنگار مهر ، انجیر خشک یکی از تازه ترین و خشک ترین میوه های مصرف شده به رنگ سبز و قرمز در بازار است. این میوه از صدها دانه با پوسته نرم تشکیل شده است و به عنوان یکی از خوشمزه ترین مواد مغذی و آجیل شناخته می شود. به طور کلی ، انجیر خشک توسط انجیر سبز و قرمز تازه ایجاد می شود.
اینگونه است که آنها با استفاده از روشهای صنعتی و سنی ، این خصوصیات خوشمزه و مختلف را خشک می کنند. البته ، درخت انجیر خشک نیز وجود دارد و محصولات آن برای مصرف کنندگان کاملاً خشک است. به عنوان مثال ، دسترسی به انجیر تازه در طول سال امکان پذیر نیست. اما می توان با تهیه انجیر خشک در طول فصول و از بین بردن بسیاری از اختلالات و مشکلات از طریق خواص انجیر خشک استفاده کرد.
در هر 2 گرم انجیر خشک 2 کالری وجود دارد. این کالری دریافتی برای انرژی بدن برای انجام فعالیت های روزانه مناسب است و خطر ابتلا به دیابت ، قند خون و چربی را به حداقل می رساند.
خواص انجیر خشک
افزایش استحکام استخوان و مفاصل: کلسیم در انجیر خشک به افزایش چگالی استخوان و مفصل کمک می کند و درصد پوکی استخوان را به حداقل می رساند ، که به عنوان منبع کلسیم گفته می شود.
کاهش سریع وزن با انجیر خشک: همانطور که اشاره کردیم ، انجیر از نظر فیبر زیاد است و با کاهش احساس گرسنگی در فرد ، وزن را به سرعت کاهش می دهد.
جلوگیری از پیری پوست و ریزش مو: چین و چروک صورت و ریزش مو عوارض شایع سن است. در همین راستا ، انجیر خشک از نظر استفاده از آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی ضمن افزایش سلامت پوست و مو ، از چین و چروک و ریزش مو جلوگیری می کند. البته کیفیت و تأثیر خواص خواص FIG خشک شده به عوامل مختلفی از جمله وراثت ، سن ، شرایط کار و نوع آب و هوای محل اقامت بستگی دارد.
تقویت حافظه بهبود عملکرد مغز و جلوگیری از بیماری آلزایمر: آنتی اکسیدان در انجیر خشک عملکرد حافظه را بهبود می بخشد و آسیب استرس به مغز را کاهش می دهد. بر این اساس ، با استفاده صحیح از انجیر خشک ، پلاک در بیماری آلزایمر به تأخیر می افتد و از این طریق خطر وخامت آلزایمر و مغز را تا حد زیادی کاهش می دهد.
کاهش سطح قند خون برای دیابتی ها: برخی از افراد معتقدند که طعم شیرین انجیر خشک نشانگر میزان قند بالای آن است. اگر اینگونه نباشد ، و انجیر خشک از نظر ویتامین E ، استرول ، تانن و سایر ترکیبات وابسته به فنولندی این گلوکز خون را تا حد زیادی کاهش می دهد. بر این اساس ، یکی از خواص انجیر خشک به کاهش قند خون و تنظیم سطح انسولین در بدن اختصاص یافته است.
خواص انجیر خشک برای معده
انجیر خشک دسته ای از چاه و دارای ویژگی های عالی برای بهترین عملکرد بدن و سلامت گوارشی است. استفاده مداوم از انجیر خشک برای بهبود روند هضم مناسب است و معده و روده را از هرگونه عفونت ، باکتری ها و قارچ ها پاک می کند. در حقیقت ، فیبر موجود در این میوه خصوصیات انجیر خشک را برای معده دو برابر می کند و عملکرد روده را بهبود می بخشد. بنابراین مصرف انجیر باعث می شود هضم ، جذب مواد مغذی و دفع سایر مواد مضر ، و دیگر یبوست دردناک و طولانی مدت را مشاهده نمی کند.
با توجه به اینکه بسیاری از مشکلات بدن از دستگاه گوارش سرچشمه می گیرد و بیشترین آسیب به معده وارد می شود. استفاده از انجیر خشک را جدی بگیرید و روزانه حداقل 1 تا 2 انجیر بخورید. اگر به دلیل مشکلات دندان قادر به جویدن انجیر خشک نیستید ، آن را در آب پرتاب کرده و یک یا دو ساعت آن را بخورید. این باعث می شود انجیر نرمتر شود و روند جویدن و جذب آن را برای بدن راحت تر می کند.
فواید انجیر خشک در گلاب
گاهی اوقات خشکی انجیر باعث می شود افراد از خوردن غذا خودداری کنند. در چنین مواردی ، قرار دادن انجیر خشک شده در آب و گلاب می تواند این مشکل را حل کند. از آنجا که خاصیت آب گلاب است میلیون و آرامش بخش است ، مطمئناً خواص انجیر خشک را افزایش می دهد. آنها برای درمان مشکلات دستگاه گوارش و یبوست از انجیر خشک شده در گلاب استفاده می کنند.
این ترکیب قدرتمند و عالی اغلب برای کودکان و سالمندان که معده نسبتاً ضعیف و سیستم گوارشی دارند استفاده می شود. برای آرام کردن معده و درد روده ، می توانیم روند هضم و درمان کامل یبوست را مشاهده کنیم. البته افراد دیگر نیز می توانند از این ترکیب خوشمزه استفاده کنند.
شایان ذکر است که بیش از حد مصرف این معجون باعث اسهال می شود. بنابراین از مزایای بهبود معده و سایر قسمت های دستگاه گوارش بیشترین استفاده را کنید.
مزایای انجیر خشک برای روده
آنتی اکسیدان ها و ویتامین های C و E موجود در انجیر خشک عملکرد روده را بهبود می بخشد و حرکات آن را افزایش می دهد. بنابراین روند بلعیدن و هضم آسانتر و سریعتر است. به عبارت دیگر ، با بهبود حرکات روده ، دفع مواد مضر از بدن نیز بهتر خواهد بود و دیگر یبوست طولانی را نمی بینید.
وقتی احساس می کنید سیستم گوارشی شما ، به ویژه روده ، به درستی کار نمی کند ، خواص انجیر خشک را در ذهن خود یادآوری کنید. برای آشنایی با استفاده مناسب و مناسب از انجیر خشک ، مشکلات و اختلالات روده و سایر قسمت های دستگاه گوارش را در مدت زمان کوتاهی درمان کنید.
فواید انجیر خشک برای پوست و مو
انجیر خشک پوست را با ویتامین C کافی ، ویتامین E و کلسیم تقویت می کند. علاوه بر این ، آنتی اکسیدان های FIG خشک همچنین رادیکال های آزاد شده را پاک می کنند و از این طریق باعث استرس می شوند. اکسید کننده پیشگیری می کند به این ترتیب پوست از چنین آسیب هایی در امان است و باعث ایجاد چین و چروک نمی شود.
عصاره انجیر خشک. کلاژناز و ضد التهابی دارد. بر این اساس ، با کاهش ملانین ، پوست باعث آب در همه منافذ می شود و نشاط و سرزندگی پوست را به همراه می آورد. شایان ذکر است که در بعضی موارد افراد انجیر خشک به عنوان ماسک برای درمان انواع لکه ها و آکنه آنها از صورت استفاده می کنند. شما هم می توانید بر نحوه استفاده از انجیر به عنوان ماسک همیشه از پوست پر جنب و جوش ، شفاف و زیبا برخوردار است.
خواص انجیر خشک در طب ایرانی
انجیر یکی از میوه های خوشمزه و مغذی در طب سنتی توجه بسیاری از پزشکان را به خود جلب کرده است. علاوه بر این ، قرآن کریم نیز ذکر شده است. این نشان دهنده خواص بی شماری از انجیر سبز خشک و قرمز است.
ارزش غذایی هر 2 گرم انجیر تازه 2 کالری است. در حالی که ارزش غذایی همان مقدار (1 گرم) انجیر خشک 2 کالری است. این نشان دهنده افزایش خواص و انرژی انجیر خشک است. بنابراین در صورت لزوم سعی کنید تا حد ممکن از انجیر خشک استفاده کنید.
همچنین به منظور بهبود عملکرد معده و فرآیند هضم و جذب مواد مغذی در دستگاه گوارش ، از بین بردن هضم و افزایش اشتها ، بهبود متابولیسم و جذب حداکثر مواد مغذی و مواد معدنی ، افزایش روند خونریزی و افزایش جنسیت ، افزایش سطح اسپرم و افزایش باروری در مردان و زنان. شیردهی ، درمان مشکلات معده و تسکین کامل یبوست برای بهبود عملکرد تخمدان و پاکسازی رحم قبل و بعد از قاعدگی ، فراهم کردن قند بدن و کاهش خطر ابتلا به دیابت بسیار مفید است.
انجیر خشک دارای خواص و مزایای بالقوه زیادی برای سلامت انسان است. از بهبود هضم تا درمان شدیدترین بیماری ها با استفاده از خواص انجیر خشک قابل درمان است. بنابراین ، آشنایی با مزایای انجیر خشک و همچنین نحوه استفاده صحیح از آن بی اثر نخواهد بود و می تواند بهبود بسیاری از بیماری ها و اختلالات به عنوان یک استراتژی کلیدی باشد. از آنجا که پیشگیری و کنترل دو اصل مهم برای درمان بسیاری از بیماری ها است ، هرگونه تغییر در اشتها ، عملکرد دستگاه گوارش ، قلب ، اعصاب و غیره را انجام دهید.