سلامت خانواده

به چه مقدار ویتامین A نیاز داریم؟/ بهترین منابع ویتامین A

ویتامین اخیراً در معالجه برخی از بیماری های عفونی از جمله سرخک توجه زیادی را به خود جلب کرده است ، اما پزشکان به برخی از اعتقادات اشتباه در مورد مواد مغذی هشدار می دهند.

به گفته مرکز ملی بهداشت انگلیس ، ویتامین A نام گروهی از رتینوئیدها است و مانند ویتامین های E ، D. و K در چربی حل شده و در بافت ها و کبد ذخیره می شوند.

اشلی بوبریک ، متخصص تغذیه در مرکز پزشکی ویکسنر دانشگاه ایالتی اوهایو ، می گوید: ویتامین این نقش های حیاتی زیادی در بدن ما بازی می کند که از سطح سلولی شروع می شود. بنابراین ، باید به صورت متعادل مصرف شود زیرا زیاد یا زیاد است.

ایسنا نوشت: دکتر دونبی کیم ، استادیار دانشکده پزشکی Ratgers در نیوجرسی ، همچنین می گوید که بدن نمی تواند ویتامین A را به تنهایی تولید کند ، بنابراین آن را از طریق غذاهایی که می خورید تأمین می کند.

براساس مجموعه ای از مطالعات ، وجود عناصر خاص در رژیم غذایی ما می تواند به طور قابل توجهی به داشتن یک سیستم ایمنی قوی کمک کند.

تغذیه سالم یکی از مهمترین ستون ها در سبک زندگی صحیح و اصولی است

تغذیه سالم یکی از مهمترین ستون ها در سبک زندگی مناسب است. با این حال ، توجه به خواب کافی ، ورزش ، اجتناب از محیط های استرس زا و غیره نیز تأثیر بسزایی در حفظ و حفظ سلامت افراد دارد. اما به دلیل اهمیت بالای تغذیه ، اغلب بر اصول دیگر پیش می رود.

بسیاری از این مواد برای تقویت توانایی بدن در مقاومت در برابر عفونت هایی مانند Kavid 2 یا آنفولانزا هماهنگ شده اند.

تغذیه سالم ، به ویژه با شروع فصل سرما ، به افراد کمک می کند تا در برابر بیماری های تنفسی مقاوم شوند و در صورت بروز عوارض شدید آنها در امان هستند.

به گفته کارشناسان ، پروتئین ستون فقرات مکانیسم دفاعی بدن ما است زیرا آنتی بادی ها و سایر سلولهای ایمنی از این ماده مغذی ضروری ساخته شده اند. سعی کنید در هر وعده غذایی از غذاهای غنی از پروتئین مانند تخم مرغ ، ماهی ، مرغ ، گوشت ، لبنیات و سویا استفاده کنید. پروتئین با کیفیت بالا را می توان در ترکیب سبزیجات ، غلات کامل ، لوبیا ، لوبیا ، عدس و آجیل یافت.

در عین حال ، ویتامین C همچنین یک تقویت کننده سیستم ایمنی قوی است. ما هر روز آن را در غذاهایی مانند مرکبات ، گوجه فرنگی ، فلفل ، کلم بروکلی ، کیوی و توت فرنگی می خوریم.

علاوه بر این ، کارشناسان می گویند ویتامین D همچنین قادر به محافظت در برابر عفونت های تنفسی از جمله ذات الریه است. علاوه بر نور خورشید ، ماهی قزل آلا و سایر ماهی های تیره نیز گوشت تهیه می شود. شیر و نوشیدنی های غنی شده با ویتامین D را برای این منظور در نظر بگیرید.

ویتامین A همچنین عملکرد یکی از مهمترین اندامهای ایمنی بدن ، پوست را تقویت و تنظیم می کند. این همچنین شامل دستگاه گوارش و ریه های ما است. هنگام جستجوی غذاهای حاوی ویتامین A ، به نارنجی سبک ، قرمز و سبز مانند سیب زمینی شیرین ، هویج ، کلم ، اسفناج ، فلفل قرمز ، زردآلو و تخم مرغ (زرده) توجه کنید.

ویتامین A چگونه بر بدن تأثیر می گذارد؟

“ویتامین A یک کاربرد موفقیت آمیز در دنیای مواد مغذی است که برای چشم ، پوست ، سیستم ایمنی بدن و حتی رشد سلول مفید است ، اما استفاده بیش از حد از آن است.”

کیم به مهمترین نقش های ویتامین A اشاره می کند و می گوید: ویتامین A به سلامت بصری ، به ویژه در نور کم کمک می کند و کمبود آن می تواند باعث نابینایی شب شود و خطر از بین رفتن بینایی را افزایش دهد.

ویتامین A سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. کیم می گوید ویتامین با تقویت گلبول های سفید و محافظت از بدن در برابر عفونت ، سیستم ایمنی بدن را بهبود می بخشد. کیم با اشاره به تأثیر ویتامین A بر خطر ابتلا به سرطان می گوید: “برخی از مطالعات نشان می دهد که ویتامین A که از گیاهان ناشی می شود ، خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.” البته ، بالای این ویتامین ممکن است مضر باشد ، به خصوص برای افراد سیگاری.

به گفته کیم ، ویتامین A برای باروری و رشد و سلامت جنین نیز ضروری است ، اما مصرف بیش از حد ممکن است در دوران بارداری مضر باشد. به گفته وی ، ویتامین A می تواند استخوان ها و دندان ها را رشد و تقویت کند ، اما مصرف بیش از حد ممکن است خطر شکستگی و پوکی استخوان را افزایش دهد.

ویتامین A در بهبود سلامت پوست تأثیر دارد. دکتر Iffead ، بنیانگذار و مدیر کلینیک زیبایی شناسی ابدی + زیبایی شناسی می گوید: “ویتامین A سلولهای پوستی را از عمق به سطح بهبود می بخشد.” برخی از محبوب ترین محصولات مراقبت از پوست ، روند رشد سلولهای پوست را تغییر می دهند و از این طریق به تسکین جوش ها ، چین و چروک های سطحی و لکه های پوستی کمک می کنند.

ویتامین A چه کاری انجام نمی دهد؟

دکتر توماس روسو ، رئیس دانشگاه بوفالو دانشگاه بوفالو در نیویورک می گوید: “بیشتر سردرگمی در مورد ویتامین A به دلیل بیماری های عفونی به ویژه سرخک است.” ویتامین A گاهی اوقات برای درمان سرخک استفاده می شود ، اما نمی تواند از بیماری به عنوان واکسن جلوگیری کند.

تجزیه و تحلیل علمی سال نشان داد که پس از مصرف ویتامین A در شش آزمایش کنترل شده تصادفی ، هیچ “کاهش قابل توجهی” در مرگ و میر ناشی از سرخک وجود ندارد. اما هنگامی که کارشناسان دوز را از هم جدا کردند ، دریافتند که مصرف حداقل دو دوز خطر مرگ ناشی از سرخک را 5 ٪ کاهش می دهد.

دکتر ویلیام شافن ، متخصص بیماری های عفونی و استاد دانشکده پزشکی در دانشگاه وانداربیلت ، خاطرنشان می کند که مطالعات عمده در مورد درمان سرخک ، به ویژه سرخک حاد ، در کشورهای در حال توسعه انجام شده است ، و کودکان در این مناطق اغلب سوء تغذیه دارند و به طور کلی ویتامین A. طبق او ، در این موارد ، مانند دوز خاص از ویتامین A ، که بلافاصله کاهش می یابد ، که بلافاصله کاهش می یابد. (آنسفالیت).

به چه مقدار ویتامین نیاز داریم؟

به گفته The Independent ، مرکز ملی بهداشت ایالات متحده میزان ویتامین A را روزانه به عنوان معادل فعالیت رتینول یا “RAE” تعیین می کند تا انواع مختلف ویتامین A را که بدن به رتینول تبدیل می کند ، در نظر بگیرد. “دیدگاه ها” تنها است که میزان فعالیت ویتامین A را در بدن اندازه گیری می کند زیرا اشکال مختلف ویتامین A مانند رتینول ، بتا -کاروتن و سایر کاروتنوئیدها فعالیتهای متفاوتی در بدن دارند.

توصیه ها بسته به سن و جنس متفاوت است ، اما معمولاً توصیه می شود کودکان زیر 5 سال بین 1 تا 2 میکروگرم آرا و افراد بالای 5 تا 5 میکروگرم آرا دریافت کنند.

نگرانی اصلی در مورد مصرف ویتامین A این است که برخلاف ویتامین های محلول در آب که در ادرار در صورت مصرف بیش از حد دفع می شوند ، ویتامین A اضافی در بدن ذخیره می شود و به مرور زمان منجر به مسمومیت می شود. این مسمومیت منجر به مجموعه ای از مشکلات بهداشتی ، از جمله مشکلات کبد و آسیب به سایر اندام ها خواهد شد.

بهترین منابع غذایی ویتامین A چیست؟

بوبریک می گوید ویتامین A در محصولات حیوانات و گیاهی یافت می شود. مسمومیت ویتامین A نیز بعید است. منابع اصلی ویتامین A شامل کبد ، سیب زمینی شیرین ، تخم مرغ ، شیر ، ماست ، کره ، ماهی چرب ، سبزیجات برگ تیره مانند اسفناج و کلم ، هویج ، کدو تنبل ، فلفل های زنگ قرمز ، هلو ، زردآلو ، طالبی ، انبه ، انبه است.

۴۷۴۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا