به همین دلیل ، ماهی را با آب لیمو بخورید/ این قسمت از ماهی را بخورید.

نهایی بههانی: دکتر سید رضه رضای داریکاری ، پزشک و محقق طب سنتی ، به اخبار آنلاین گفت: “ماهی برای سرماخوردگی هایی که در هوای سرد سرد و کم است ، مناسب نیست و باید با غذاهای گرم خورده شود.”
دلیل مصرف آب لیمو با ماهی چیست؟
توصیه نمی شود مقادیر زیادی از چاشنی مانند لیموترش و ترشی به همراه ماهی مصرف کنید زیرا هر دو سرد هستند. از آنجا که می تواند بیماری های سرد را در حالی که باعث ناخالصی ، ضعف و هضم شدید می شود ، تشدید کند. در این میان ، بهترین چاشنی ماهی آب پرتقال و سیر است که هم فواید بیشمار و هم گرم دارند. صلح های ماهی شامل خرما ، گردو ، عسل ، روغن بادام شیرین ، کنجد ، زنجبیل ، آویشن یا ادویه جات ترشی جات هستند.
گرما باعث کاهش سرما و رطوبت ماهی می شود و آب پرتقال با کیفیت ماهی باعث هضم ماهی می شود. مصرف چنین صلح طلبان با ماهی و شب بیشتر از ساعات دیگر توصیه می شود ، زیرا شب سردتر است. نمک به ماهی تا حدودی ضروری است ، زیرا خلق و خوی نمک گرم و اصلاح شده اما تشنه است و برای تسکین آن کمی سرکه یا مواد ترش است.
گرمی همیشه برای تقویت جنسی مناسب نیست
گوشت ماهی برای افرادی که دارای خلق و خوی سردتر و مرطوب هستند یا افرادی که معده و مغز سرد و خنک دارند ، مضر است ، اما برای افرادی که دارای مزاج گرم و خشک هستند بسیار مفید است و به تقویت جنسیت و مایعات جنسی کمک می کند. این عقیده که خوردن گرما منجر به تقویت بدن یا قدرت جنسی می شود ، همیشه درست نیست. ماهی به دلیل تأثیر مدولاسیون بر خلق و خوی گرم می تواند در طول مقاربت جنسی مؤثر باشد.
هنگام مصرف ماهی آب ننوشید
مصرف انواع ماهی به صورت بخارپز یا بخارپز یا غذاهای تهیه شده با ماهی مانند ماهی و ماهی شکم می تواند باعث تعادل خلق و خوی بدن شود. کباب کردن ماهی در آتش بهترین راه برای پخت ماهی است ، زیرا باعث کاهش رطوبت می شود. هنگام مصرف ماهی تا دو ساعت بعد ، آب نباید مست شود ، زیرا رطوبت هضم آن را دشوار می کند.
بهترین قسمت ماهی و دلیل برخلاف ماهی های بد بو
ماهی های بزرگ در آب های شیرین معمولاً دارای ماهی های سرد و سردتر هستند و ماهی هایی که کوچکتر و ساکن آب دریا شور و تلخ مانند ماهی های جنوبی هستند ، از سرما و رطوبت کمتری برخوردار هستند.
بهترین قسمت بدن ماهی در نزدیکی دم یا باله های ماهی است ، زیرا این قسمت ها حرکت بیشتری را ایجاد می کنند و رطوبت کمتری دارند. ماهی هایی که گوشت آنها بوی خوبی ندارد ، از کیفیت بسیار بالایی برخوردار نیست و بدبختی و مواد بی نهایت در اثر هضم در بدن ایجاد می شود.
۴۷۲۳۲
منبع:خبرآنلاین