سلامت خانواده

به جز مرکبات، کدام غذاها ویتامین C زیادی دارند؟

به گزارش خبرآنلاین، تغذیه بدون شک نقش مهمی در حفظ و تقویت سیستم ایمنی بدن دارد، سیستمی که وظیفه اصلی آن مبارزه با عفونت هاست. حتما زیاد شنیده اید که اگر سیستم ایمنی بدنتان سالم و قوی باشد، احتمال بیماری تان کاهش می یابد و حتی اگر مریض شوید، بدنتان بهتر با بیماری مبارزه می کند و سریعتر بهبود می یابند.

ایسنا در خبری نوشت: همانطور که می دانید یکی از راه های موثر برای تقویت سیستم ایمنی بدن، مصرف مقدار کافی ویتامین C در برنامه غذایی روزانه است و این ویتامین می تواند به کاهش مدت سرماخوردگی کمک کند.

برخلاف تصور رایج، مرکبات تنها منبع ویتامین C نیستند و حتی بهترین منبع این ویتامین نیستند. بسیاری از غذاهای دیگر سرشار از این ماده مغذی هستند و می توانند به سلامت بدن کمک کنند.

به گزارش یورونیوز، پرتقال با 53.2 میلی گرم و گریپ فروت با 31.2 میلی گرم ویتامین C در هر 100 گرم از منابع شناخته شده این ویتامین هستند. اما جالب است بدانید که تنها با مصرف 50 گرم فلفل دلمه ای می توانید نیاز روزانه 40 میلی گرم ویتامین C را تامین کنید.

علاوه بر فلفل دلمه ای، غذاهایی مانند توت فرنگی، توت سیاه، کلم بروکلی، کلم بروکسل و سیب زمینی نیز منابع خوبی از ویتامین C هستند.

ویتامین C به همراه ویتامین D، روی (روی) و پتاسیم نقش بسزایی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد. اما از آنجایی که بدن نمی تواند ویتامین C را ذخیره کند، مصرف روزانه آن ضروری است.

۲۳۳۲۱۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا