بهداشت پاشنه آشیل در جنگ – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

سید محمد جمالیان با اشاره به مشکلات زیرساختی بیمارستان های کشور و ناوگان اضطراری ، خواستار بررسی جدی از بودجه ، تجهیزات و اولویت های ساختاری سیستم بهداشتی کشور شد.
وی افزود: بسیاری از بیمارستان های کشور 5 تا 5 سال سن دارند و عملاً فرسوده شده اند و با توجه به تجربه جنگ 6 روزه اخیر و همچنین بلایای طبیعی ، کاملاً مشخص بود که نوسازی فوری مراکز بهداشت و بیمارستان یک ضرورت ملی است. “
یکی از اعضای کمیسیون بهداشت ماجلیس تأکید کرد: تعدادی از بیمارستان های قدیمی و مرجع مانند بیمارستان سینا از مراکز احیاء و این کشور کشور به عنوان کشور محسوب می شود ، آنها واقعاً دیگر به شرایط بحرانی پاسخگو نیستند ، اگرچه در سالهای اخیر تعدادی از بیمارستان های جدید ساخته شده اند و تختخواب های بیمارستان اضافه شده است ، اما این افزایش در تختخواب ها ، جایگزین زیرساخت های فرسوده و با توجه به رشد جمعیت و نیازهای جدید ، ما هنوز از استاندارد فاصله داریم.
جمالیان همچنین به وضعیت ناوگان اضطراری اشاره کرد ، و افزود که بسیاری از وسایل نقلیه اضطراری در حال حاضر فرسودگی شدید را تجربه می کنند و در برخی موارد ، آمبولانس ها ده ها سال است که فعالیت می کنند ، اگرچه در قوانین اتخاذ شده ، انگیزه هایی مانند کاهش تعرفه های عرف برای تجهیزات پزشکی و آمبولانس انتظار می رود تجهیزات پزشکی و آمبول ها را بخرند.
وی در مورد وضعیت منابع انسانی در سیستم بهداشت و درمان هشدار داد و گفت: “کمبود پرستاری یکی از چالش های جدی است ، به ویژه در زمینه های بیهوشی که در بسیاری از شهرها با بحران. ما روبرو هستیم و اگر به سرعت برای این مسئله برنامه ریزی نشده باشد ، در آینده ای نه چندان دور ، ما یک اختلال جدی در مراقبت های بهداشتی خواهیم داشت.
یکی از اعضای کمیسیون بهداشت ماجلیس از وضعیت نامناسب دفاع منفعل در زمینه مراقبت های بهداشتی انتقاد کرد: متأسفانه ، حتی بیمارستان های جدید ما نیز استانداردهای دفاعی منفعل را رعایت نمی کنند و امروز ما در شرایطی قرار داریم که در صورت جنگ یا زلزله ، انبارهای بیمارستان ، کپسول های دیگر ، کپسول ها و کاپل های اکسیژن.
وی افزود: “بیشتر بیمارستان ها به دلیل مشکلات مالی و ساختاری اولویت بودجه را در مورد مسائل دفاعی منفعل نمی دهند و این مسائل همیشه نادیده گرفته می شود ، زیرا تمرکز صرفاً روی معالجه بیماران است ، نه مقاومت در برابر سیستم بهداشت در بحران.”
وی گفت: برای پرداختن به این جای خالی ها ، سازمان دفاعی منفعل کشور ، آتش نشانی و سایر ارائه دهندگان خدمات باید مسئولیت پذیر باشند و به صورت تخصصی و حمایتی وارد شوند. وزارت بهداشت نباید توسط وزارت بهداشت ، ایجاد انبارهای پزشکی استراتژیک ، نوسازی ژنراتورها ، تهیه کپسول های ایمن و مقاوم سازی فیزیکی بیمارستان ها به عنوان مأموریت های ماوراء طبیعی اداره شود.
جمالیایی خاطرنشان کرد: تجربه جنگ 6 روزه هشدار جدی برای ما بود که زیرساخت های بهداشتی این کشور بسیار شکننده است. تأخیر در این مسائل قیمت سنگینی برای کشور خواهد داشت.