سلامت خانواده

بهترین پیشنهاد برای کاهش کلسترول خون

به گزارش Health News Online ، این ماهی از اسیدهای چرب امگا -3 بالایی برخوردار است که به گزارش اخبار آنلاین ، تری گلیسیریدها (نوعی چربی موجود در خون) را کاهش می دهد. اسیدهای چرب مفید خطر فشار خون بالا و خطر لخته شدن خون را کاهش می دهد. این اسیدها بر کلسترول بد تأثیر نمی گذارد ، اما ممکن است به پایین آمدن گلیسیریدها و افزایش کلسترول خوب کمک کند.

با توجه به فواید فراوان امگا -3 ، کارشناسان تغذیه توصیه می کنند حداقل 2 وعده غذایی در هفته مصرف کنید. بالاترین سطح اسیدهای چرب امگا -3 در ماهی های خالی ، شاه ماهی ، ماهی تن ، ماهی قزل آلا و ماهی قزل آلا یافت می شود. غذاهایی مانند گردو ، دانه کتان و روغن کلزا نیز از جمله غذاهای مؤثر بر کلسترول بد هستند و مقادیر کمی از اسیدهای چرب امگا -3 دارند.

مکمل های امگا -3 و روغن ماهی گزینه دیگری برای کمک به کاهش لیپیدهای خون در صورت موافقت پزشک است.

233233

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا