سلامت خانواده

بهترین و بدترین نوع نمک چیست؟

محمد رضا سلماني گفت: “اشتباه است كه اعتقاد داشته باشد كه نمک دریا سالم تر است و می تواند تأثیرات جدی بر سلامت ما داشته باشد.”

مهر نوشت: وی به اهمیت ید در عملکرد غده تیروئید و متابولیسم بدن اشاره کرد و افزود: “منابع طبیعی ید مانند غذاهای دریایی ، غلات ، لوبیا و لبنیات کافی نیست ؛ به همین دلیل ، افزودن شناسه به نمک یک محلول علمی و مؤثر است تا بتواند از عدم وجود کمبود در جامعه جلوگیری کند.

به گفته آرایشگر ، YOD در نمک به نور و رطوبت حساس است و با گذشت زمان کاهش می یابد. بنابراین ، نمک باید در یک محیط خشک و تاریک و تاریخ تولید و انقضا هنگام خرید ذخیره شود.

رئیس مرکز بهداشت جنوبی با اشاره به تبلیغات گسترده در مورد نمک دریایی ، گفت: “برخلاف تصور عامه ، نمک دریایی سالم تر نیست و حتی در متون طب سنتی معتبر ، بدترین نوع نمک معرفی شده است.” این نوع نمک معمولاً تحت درمان قرار نمی گیرد و حاوی فلزات سنگین ، شن و ماسه و ناخالصی های مضر به دلیل ورود فاضلاب و آلاینده های صنعتی است.

وی گفت: “رنگ های خاص برخی از نمک ها نیز نشانه کیفیت نیستند بلکه نتیجه ناخالصی های معدنی هستند.”

سلماننی با تأکید بر مصرف نمک متعادل گفت: “مصرف بیش از حد نمک می تواند خطر فشار خون بالا ، سرطان معده و پوکی استخوان را افزایش دهد.”

وی افزود: مطالعات در مورد دانشجویان نشان داده است که برخی از آنها کمبود ید دارند. دلیل اصلی این مشکل مصرف یا نامناسب نگه داشتن آن نیست. از طرف دیگر ، یک گروه کوچک به دلیل مصرف زیاد نمک افزایش یافته است که در آینده خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد.

Saltan توصیه می کند: بهتر است نمک را از میزها جدا کرده و از نمک استاندارد و استاندارد در مراحل پایانی پخت و پز استفاده کنید.

۲۳۳۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا