اخبار سلامت

بهترین رژیم غذایی برای جلوگیری از چاقی در ماه رمضان

دکتر غزاله اسلامیان ، با صحبت کردن با خبرنگار اجتماعی تاسنیم در مورد رژیم غذایی مناسب برای حفظ وزن و جلوگیری از چاقی در ماه مقدس ماه رمضان ، گفت: “اثرات منفی و آسیب های قند و شیرینی ها با وجود آگاهی از این غذاها ، به ویژه به مناسبت ، برای همه افراد شناخته شده است.” در عین حال ، این دو نوبت انتظار می رود غذای شیرین را افزایش دهد.

“قند یکی از منابع اصلی انرژی در بدن است که در بدن هر فرد لازم است ، اما میزان قند خون می تواند باعث بیماری های مزمن مانند بیماری های مزمن شود. دیابت نوع 2 و کبد روغنی می شوند یا خطر ابتلا به بیماری های قلبی ، افزایش وزن و پوسیدگی دندان را افزایش می دهند.، بنابراین ، لازم است که همه ما به میزان مصرف قند و راه های کاهش آن توجه کنیم.

اسلامگرایان ادامه دادند: برای این منظور توصیه می شود شیرینی را با معده خالی نخورید. افطار خود را با قندهای ساده مانند بامیه Zolbia باز نکنید. هرگز نباید با معده خالی و هنگام گرسنگی خورده شود ، زیرا قند خون به شدت افزایش یافته و منجر به ترشح بیش از حد انسولین در بدن می شود. ترشح انسولین بالا در مسافت کوتاه منجر به افت قند خون و احساس گرسنگی و افزایش وزن می شود.

وی تأکید کرد که شما مصرف شیرینی و شکلات را بیش از حد مصرف نمی کنید ، و افزود: بهتر است نوروز را از فاصله افطار تا صحرای ببینید.بهتر است برای بهبود سلامت به اندازه شیرینی و شکلات های ممکن غذا بخورید و به جای مصرف شیرینی و شکلات در ویزیت و بازدید از یک مقدار متعادل.

متخصصان تغذیه و کارشناسان رژیم غذایی توضیح دادند که میوه ها از ویتامین ها و آنتی اکسیدان های زیادی برخوردار هستند و برای سلامتی بسیار مفید هستند. مصرف بیش از حد میوه باعث اضافه وزن و چاقی می شود ، بنابراین میوه زیادی نخورید.اگر روزانه چند بازدید و بازدید دارید ، هر بار از یک نوع شیرینی ، آجیل یا میوه استفاده کنید.

وی تأکید کرد: اگر می خواهید هنگام بازدید از عید الدا ، چای بیشتری بخورید ، از قند و شیرینی هایی مانند شربت ، شکلات ، آب نبات ، جوراب ، گاز و سوهان استفاده نکنید و به جای شکر از کشمش ، انواع توت های خشک یا تاریخ استفاده کنید. شما حتی نباید آن را در کشمش ، انواع توت ها یا خرما بیش از حد بیش از حد انجام دهید.

عضو دانشکده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتتی ، دانشکده تغذیه و فناوری مواد غذایی گفت: از مصرف نوشابه و آب میوه های صنعتی خودداری کنید ، گفت: مصرف نوشیدنی ها (حتی کم کالری) و آب میوه های صنعتی که حاوی قند زیاد هستند و از آب ساده یا نمک کم بدون گاز استفاده می کنند ، به حداقل برسانید.

عضو دانشکده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتتی ، دانشکده تغذیه و فناوری مواد غذایی در طول عید ، برخی از افراد طلوع یا افطار را از بین می برند و شیرینی و آجیل بیشتری می خورند. از بین بردن وعده های غذایی ، مصرف غذاهای سالم مانند غلات ، سبزیجات و… این با افزایش کالری زیاد همراه است.

پایان پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا