سلامت خانواده

بهترین روغن برای مصرف خانگی کلزا و کلزا است

احمد اسماعیل زاده در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: روغن مواد مغذی بدن را تامین می کند، این مواد مغذی شامل اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 است، امگا 3 باید با مصرف ماهی تامین شود اما سرانه مصرف ماهی در کشور است. کم است و با استفاده از روغن این اسید چرب می توان به دست آورد.

وی با بیان اینکه به مردم توصیه می شود از روغن های حاوی اسیدهای امگا 3 و امگا 6 استفاده کنند، افزود: بهترین روغن کانولا و کلزا این روغن ویژگی های زیادی دارد.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: میزان چربی اشباع موجود در روغن کانولا و کلزا کم است، روغن زیتون نیز در این روغن وجود دارد و اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 مناسب و مطلوبی دارد.

وی ادامه داد: نکته قابل توجه این است که روغن کانولا نباید بیش از نیاز بدن مصرف شود و همه روغن ها به یک اندازه انرژی تولید می کنند.

اسماعیل زاده افزود: نکته قابل توجه این است که روغن کانولا نباید بیش از نیاز بدن مصرف شود و همه روغن ها به یک اندازه انرژی تولید می کنند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تصریح کرد: روغن کلزا و نبايد كلزا مانند روغن هاي ديگر در معرض حرارت زياد قرار گيرد، وقتي تصميم به تهيه غذاي سرخ كرده مي كنند از روغن مخصوص سرخ كردن استفاده كنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا