بهترین روغن برای سرخ کردن غذاها چیست؟
به گزارش گروه اجتماعی سلامت جو ، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت کمپین ملی تغذیه سالم که با شعار «روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم» نکاتی را در مورد روغن های مورد استفاده در رژیم غذایی ارائه کرد. پرداخت
بر اساس این گزارش، علم تغذیه طرفدار سرخ کردن غذا نیست و بهترین روش پخت را جوشاندن، بخار پز و پختن در فر یا گریل با مقدار کمی روغن می داند.
روغن هایی به نام روغن مخصوص سرخ کردنی در بازار موجود است. روغن های سرخ کردنی روغن هایی هستند که به صورت روغن یا ترکیبی از روغن ها با مقاومت حرارتی بالا تولید می شوند. فرمولاسیون این روغن ها به گونه ای است که توانایی حفظ ثبات و کیفیت در هنگام سرخ کردن را دارند.
برخلاف تصور عموم، آنها فکر میکنند نقطه دود روغنهای سرخ کردنی بالاتر است، اما معمولاً تفاوت محسوسی بین روغنهای تصفیه شده رایج در بازار از نظر نقطه دود وجود ندارد، اما آنچه که منجر به تفاوت روغن سرخکردنی میشود، آنهاست. مقاومت حرارتی بالاتر
به عبارت دیگر، هرچه مقاومت حرارتی روغن ها بیشتر باشد، مدت بیشتری می توانند ساختار و در نتیجه نقطه دود خود را حفظ کنند و با کاهش مقاومت حرارتی، فرآیند کاهش نقطه دود روغن ها در هنگام سرخ کردن انجام می شود. سریع تر و کوتاه تر دمای سرخ کردن عمیق حدود 170-180 درجه سانتیگراد و نقطه دود روغن های تصفیه شده قبل از مصرف در محدوده 220-230 درجه سانتیگراد است، بنابراین زمانی که می خواهید غذا را سرخ کنید بهترین انتخاب برای حفظ سلامت روغن مخصوص سرخ کردنی است. .
انتهای پیام/