بهترین تغذیه برای IFTAR / چه غذاهایی برای Iftar مناسب است؟

تغذیه مناسب در IFTAR بسیار مهم است ، زیرا سریعتر از یک روز طولانی از غذا و آب جلوگیری می کنند و برای بازیابی انرژی و تأمین مواد مغذی به تغذیه مناسب و متعادل نیاز دارند.
چگونه روزه خود را باز کنیم بهتر است؟
روزه باید Iftar خود را با آب و خرما شروع کند ، خرما منبع فوری انرژی برای بدن به دلیل میزان قند طبیعی و فیبر بالا و همچنین آب برای بازگرداندن تعادل هیدراتاسیون بدن است.
بهترین غذا برای افطار
سوپ: بعد از خرما و آب ، مصرف سوپ های گرم و سبک مانند سوپ مرغ یا سبزیجات به بدن کمک می کند تا مواد مغذی و مواد مغذی لازم را تأمین کند ، و همچنین سوپ ها راحت تر هضم و تسکین معده را انجام می دهند.
پروتئین: مصرف پروتئین های حیوانی و گیاهی در وعده غذایی افطار ، گوشت ، مرغ ، ماهی ، تخم مرغ و لبنیات منبع پروتئین حیوانی است و همچنین مصرف حبوبات مانند لوبیا ، نخود و عدس همچنین به پروتئین و فیبر لازم کمک می کند.
سبزیجات و سالاد: مصرف سبزیجات و سالاد تازه به تهیه ویتامین ها ، مواد معدنی و فیبر ضروری مانند هویج ، گوجه فرنگی ، خیار و کاهو می تواند بخشی از افطار باشد.
کربوهیدراتهای پیچیده: مصرف کربوهیدراتهای پیچیده مانند نان کامل ، برنج قهوه ای ، کوره ، جو دوسر و سیب زمینی شیرین به تأمین انرژی پایدار و جلوگیری از گرسنگی طولانی مدت کمک می کند.
مصرف چربی و قند محدود: در وعده های غذایی افطار ، بهتر است از مصرف بیش از حد چربی ها و قندهای ساده جلوگیری شود ، چربی های سالم مانند روغن زیتون ، آووکادو و مغز می تواند به تأمین چربی های اساسی کمک کند.
نوشیدنی های سالم: مصرف نوشیدنی های سالم مانند آب ، آب میوه های طبیعی ، چای سبز و نان های گیاهی به جای نوشیدنی های گازدار کشیدن توصیه می شود ، این نوشیدنی ها برای تهیه چرب بدن در طول روز به تشنگی کمک می کند و از تشنگی جلوگیری می کند.
تغذیه: خوردن میان وعده های سالم مانند میوه های تازه ، آجیل ، ماست و نان کامل دانه بین افطار و جادو می تواند به تأمین انرژی و مواد مغذی مورد نیاز بدن کمک کند.
غذاهای ویژه Iftar
- بکر اسفناج و پنیر
- بکر سیب زمینی
- گودال مرغ و قارچ
- کباب مرغ
- بادمجان
- در میان غذاهای ماه رمضان برای افطار محبوب ترین “چوگان و کلوئه” ، از جمله سبزیجات ، لوبیا گاو ، روان کننده ها ، لوبیا مو ، عدس ، مرغ ماهی ، لوبیای مرغ ، مرغ ، مرغ ، هویج ، مرغ است. چوگان چوگان با مرغ اشاره کرد.
- انواع کتلت مانند کاتلت بادمجان ، کاتلت ذرت ، کاتلت گوشت یا کاتلت ماهی
- Coco -coco ، مانند رنگ کدو تنبل کوکو ، کاکائو مرغ ، کوکو ماکارونی ، قارچ کوکو ، مرغ و لوبیا ، کشت کوکائو ، اسفناج کوکو -کوکو ، کلم بروکلی کوکو ، بادمجان کوکو ، جوجه های کوکو و کدو تنبل ، کوکائو ، کوکائو ، کوکائو- Cocoa یا Cocoo
- انواع خورش مانند خورش ، خورش سبزیجات ، خورش سبزیجات ، خورش گیلاس ، گیلاس یا مرغ
- انواع رولت مانند رولت بوقلمون ، رولت مرغ و گوشت ، رولت ماهی تن ، رولت کدو سبز ، رولت گوشت ، مرغ شکم یا رولت اسفناج و تخم مرغ
دسر
دسرها به هضم غذا کمک می کنند و گزینه خوبی برای باز کردن افطار هستند ، برخی از محبوب ترین دسرهای ماه رمضان عبارتند از:
- پوسته زرد
- خیریه
- مبادله
- زولبیا و بامیه
- هالوا
- کاچی
- ژله
- رنگ کمان
- گوش فیل
- تازیانه
- متولد
- انواع برشتوک
- زعفران خم شده
- ترفیل تاریخ
- چهار مغز
- گیمات
- ترکیب
- رشته غرور
- مسقط
- باکلاوا