سلامت خانواده

بهترین تغذیه برای IFTAR / چه غذاهایی برای Iftar مناسب است؟

تغذیه مناسب در IFTAR بسیار مهم است ، زیرا سریعتر از یک روز طولانی از غذا و آب جلوگیری می کنند و برای بازیابی انرژی و تأمین مواد مغذی به تغذیه مناسب و متعادل نیاز دارند.

چگونه روزه خود را باز کنیم بهتر است؟

روزه باید Iftar خود را با آب و خرما شروع کند ، خرما منبع فوری انرژی برای بدن به دلیل میزان قند طبیعی و فیبر بالا و همچنین آب برای بازگرداندن تعادل هیدراتاسیون بدن است.

بهترین غذا برای افطار

سوپ: بعد از خرما و آب ، مصرف سوپ های گرم و سبک مانند سوپ مرغ یا سبزیجات به بدن کمک می کند تا مواد مغذی و مواد مغذی لازم را تأمین کند ، و همچنین سوپ ها راحت تر هضم و تسکین معده را انجام می دهند.

پروتئین: مصرف پروتئین های حیوانی و گیاهی در وعده غذایی افطار ، گوشت ، مرغ ، ماهی ، تخم مرغ و لبنیات منبع پروتئین حیوانی است و همچنین مصرف حبوبات مانند لوبیا ، نخود و عدس همچنین به پروتئین و فیبر لازم کمک می کند.

سبزیجات و سالاد: مصرف سبزیجات و سالاد تازه به تهیه ویتامین ها ، مواد معدنی و فیبر ضروری مانند هویج ، گوجه فرنگی ، خیار و کاهو می تواند بخشی از افطار باشد.

کربوهیدراتهای پیچیده: مصرف کربوهیدراتهای پیچیده مانند نان کامل ، برنج قهوه ای ، کوره ، جو دوسر و سیب زمینی شیرین به تأمین انرژی پایدار و جلوگیری از گرسنگی طولانی مدت کمک می کند.

مصرف چربی و قند محدود: در وعده های غذایی افطار ، بهتر است از مصرف بیش از حد چربی ها و قندهای ساده جلوگیری شود ، چربی های سالم مانند روغن زیتون ، آووکادو و مغز می تواند به تأمین چربی های اساسی کمک کند.

نوشیدنی های سالم: مصرف نوشیدنی های سالم مانند آب ، آب میوه های طبیعی ، چای سبز و نان های گیاهی به جای نوشیدنی های گازدار کشیدن توصیه می شود ، این نوشیدنی ها برای تهیه چرب بدن در طول روز به تشنگی کمک می کند و از تشنگی جلوگیری می کند.

تغذیه: خوردن میان وعده های سالم مانند میوه های تازه ، آجیل ، ماست و نان کامل دانه بین افطار و جادو می تواند به تأمین انرژی و مواد مغذی مورد نیاز بدن کمک کند.

غذاهای ویژه Iftar

  • بکر اسفناج و پنیر
  • بکر سیب زمینی
  • گودال مرغ و قارچ
  • کباب مرغ
  • بادمجان
  • در میان غذاهای ماه رمضان برای افطار محبوب ترین “چوگان و کلوئه” ، از جمله سبزیجات ، لوبیا گاو ، روان کننده ها ، لوبیا مو ، عدس ، مرغ ماهی ، لوبیای مرغ ، مرغ ، مرغ ، هویج ، مرغ است. چوگان چوگان با مرغ اشاره کرد.
  • انواع کتلت مانند کاتلت بادمجان ، کاتلت ذرت ، کاتلت گوشت یا کاتلت ماهی
  • Coco -coco ، مانند رنگ کدو تنبل کوکو ، کاکائو مرغ ، کوکو ماکارونی ، قارچ کوکو ، مرغ و لوبیا ، کشت کوکائو ، اسفناج کوکو -کوکو ، کلم بروکلی کوکو ، بادمجان کوکو ، جوجه های کوکو و کدو تنبل ، کوکائو ، کوکائو ، کوکائو- Cocoa یا Cocoo
  • انواع خورش مانند خورش ، خورش سبزیجات ، خورش سبزیجات ، خورش گیلاس ، گیلاس یا مرغ
  • انواع رولت مانند رولت بوقلمون ، رولت مرغ و گوشت ، رولت ماهی تن ، رولت کدو سبز ، رولت گوشت ، مرغ شکم یا رولت اسفناج و تخم مرغ

دسر

دسرها به هضم غذا کمک می کنند و گزینه خوبی برای باز کردن افطار هستند ، برخی از محبوب ترین دسرهای ماه رمضان عبارتند از:

  • پوسته زرد
  • خیریه
  • مبادله
  • زولبیا و بامیه
  • هالوا
  • کاچی
  • ژله
  • رنگ کمان
  • گوش فیل
  • تازیانه
  • متولد
  • انواع برشتوک
  • زعفران خم شده
  • ترفیل تاریخ
  • چهار مغز
  • گیمات
  • ترکیب
  • رشته غرور
  • مسقط
  • باکلاوا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا