سلامت خانواده

بهبود سلامت قلب و کاهش التهاب با دارچین

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، دارچین ادویه ای معطر و طعم دهنده است که فواید زیادی برای سلامتی دارد. امروزه دارچین را در اشکال مختلف چای دارچین، ترکیبی از دارچین و عسل و … استفاده می کنند تا از خواص درمانی آن بهره مند شوند. در ادامه به بررسی فواید استفاده از دارچین می پردازیم:

کارشناسان معتقدند دارچین برای کاهش تهوع، استفراغ و سایر اختلالات گوارشی کاربرد دارد، خواص تسکین دهنده آن، آن را به دارویی مناسب برای درمان ناراحتی معده تبدیل کرده است. ضد قارچ دارچین با عفونت ها مبارزه می کند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

دارچین حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی بسیار قوی است که از سلامت قلب حمایت می کند، با التهاب مبارزه می کند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. کارشناسان معتقدند دارچین تاثیر بسزایی در کاهش قند خون دارد و مقاومت به انسولین را کاهش می دهد، همچنین نتایج مطالعات نشان می دهد که مصرف دارچین می تواند قند خون ناشتا را 10 تا 29 درصد کاهش دهد.

تحقیقات زیادی در مورد فواید دارچین برای درمان و پیشگیری از سرطان انجام شده است که نشان می دهد این ادویه خاصیت ضد سرطانی دارد و مصرف آن باعث کاهش رشد سلول های سرطانی و جلوگیری از تشکیل رگ های خونی در تومور می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا