سلامت خانواده

بهبود سلامت قلب و تقویت سلامت روان یکی از فواید زودهنگام خوردن شام است

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بدن انسان ریتمی درونی دارد که بر اساس آن تمامی اعمال اصلی خود را تنظیم می کند. این ساعت داخلی به بدن کمک می کند تا با تغییرات محیطی، خواب و فعالیت هایی مانند غذا خوردن و هضم غذا سازگار شود. بنابراین، زمان وعده های غذایی بر تنظیم وزن بدن و متابولیسم، سلامت خواب و چرخه خواب تأثیر می گذارد. به عنوان مثال، متخصصان توصیه می کنند برای بهبود سلامتی خود قبل از ساعت 9 شب شام بخورید. فواید خوردن زودهنگام شام در زیر آمده است:

فرآیند هضم را بهبود بخشد

وقتی شام را اواخر شب می خورید، سیستم گوارش زمان کمتری برای متابولیسم غذا قبل از خواب دارد که باعث نفخ، سوء هاضمه و حتی رفلاکس معده می شود، در حالی که خوردن شام زودهنگام به معده زمان کافی برای پردازش غذا می دهد. دیر هضم است، در این حالت هنگام خواب احساس سبکی و راحتی می کنیم.

بهبود چرخه خواب

دیر غذا خوردن چرخه خواب را مختل می کند، به طوری که بدن به جای احساس آرامش، بر روی هضم غذا تمرکز می کند، اما زمانی که شام ​​را زود می خورید، کیفیت و کمیت خواب بهتر می شود. مانند کورتیزول و ملاتونین کمک می کند.

وزن سالم را حفظ کنید

وقتی شام را در ساعات اولیه شب می خورید، متابولیسم طبیعی بدن بهبود می یابد و تغییرات مطلوبی در روند کاهش وزن ایجاد می کند، خوردن شام زودهنگام به بدن کمک می کند کالری را به طور موثرتری بسوزاند، در حالی که وعده های غذایی آخر شب بیشتر به عنوان چربی ذخیره می شوند.

بهبود سلامت قلب

دیرهنگام خوردن شام می تواند منجر به افزایش قند خون، کلسترول مضر خون و احتمالاً افزایش خطر بیماری قلبی در طول زمان شود، متخصصان همچنین معتقدند که خوردن شام زودهنگام برای سلامت قلب بسیار مفید است.

تقویت سلامت روان

شام خوردن زودهنگام می تواند برای سلامت روان مفید باشد، وقتی در ساعات اولیه شب غذا می خورید، روز بعد احساس خستگی و خواب آلودگی نمی کنید و بدن و مغز بهتر و موثرتر با هم ارتباط برقرار می کنند، در این صورت انرژی سطح افزایش می یابد و خلق و خوی نیز افزایش می یابد. بهبود می بخشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا