بعد از غذا خوردن آب یخ را ترک کنید – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرگزاری مهر ، حسن اکبری در گفتگو با رادیو سلامت در مورد سلامت معده و تأثیر برخی از عادات روزانه بر عملکرد دستگاه گوارش گفت: دستگاه گوارش سه کار مهم از جمله هضم ، جذب و دفع دارد. اما برخی از رفتارهای ساده ، مانند نوشیدن آب یخ بلافاصله پس از غذا ، می تواند روند را مختل کند.
متخصص طب ایرانی گفت: “این نه تنها روند هضم را کاهش می دهد ، بلکه غذا را در معده طولانی تر نگه می دارد.”
وی تأکید کرد: دمای مناسب برای فعالیت آنزیم ها و هضم غذا در حدود 2 درجه سانتیگراد است و خنک کننده معده این تعادل را مختل می کند. همچنین ، آب سرد می تواند عملکرد میکروب های مفید دستگاه گوارش را مختل کرده و به جای کمک به هضم ، گاز تولید کند.
اکبری با اشاره به نقش گیاهان دارویی در بهبود عملکرد هضم ، گفت: “نعناع نعناع ، معده را گرم می کند و به هضم کمک می کند ، اما قابض آن می تواند در بعضی از افراد یبوست ایجاد کند.” برای کسانی که یبوست دارند ، ترکیبی از چای نعناع با نعناع وحشی و خوراکی برای کاهش اثرات منفی آن توصیه می شود.
وی همچنین در مورد خاکستر گفت: “نسخه های نمایشی آن برای تسکین یبوست و کمک به تعادل خلق و خوی مفید است ، در حالی که شربت خاکستر یخ زده می تواند در درمان اسهال مؤثر باشد.” سبزیجات گرم مانند هویج ، کرفس ، کدو و سبزیجات را برای افراد مبتلا به سرما بخورید. همچنین ، مصرف شیر و ماست برای این افراد به ویژه کودکان مناسب تر است.
یکی از اعضای دانشکده دانشگاه شهید بهشتتی یبوست را تعریف کرد و گفت: “این مشکل زمانی رخ می دهد که ماده در روده بزرگ سفت شود و دفع آنها با سختی و درد همراه باشد.” علل یبوست شامل رژیم غذایی ناکافی ، اختلالات هورمونی ، برخی از داروها و خصوصیات آناتومیکی بدن است.