بسته شدن برخی از بخش های بیمارستان به دلیل عدم وجود پرستار – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی
احمد نجاتیان افزود: “حوزه بهداشتی کشور با بحران منابع انسانی روبرو است و از آنجا که پرستاران بخش عمده ای از نیروهای بهداشتی را تشکیل می دهند ، این بحران در زمینه پرستاری شدیدتر است.”
وی ادامه داد: در این رابطه ، برنامه های برنامه ریزی وزارت بهداشت و پارلمان باید انجام شود و سازمان پرستاری حقوق و خواسته های پرستاران را دنبال می کند.
Nejatian افزود: “به نظر می رسد که هنوز هیچ نگاه جامعی برای حل مشکل پرستاران در کشور وجود ندارد.” احساس خطر که رسانه ها به آن اشاره می کنند ، و ما در بازدیدهای میدانی می بینیم که بخش هایی از بیمارستان ها به دلیل کمبود پرستار بسته شده اند. بخش هایی که دارای تجهیزات تجهیزات پزشکی مدرن هستند ، اما پرستار برای کاربرد آنها این موارد را ندارند.
وی گفت: “به نظر می رسد که در سطح ملی ، هم مجمع مشاوره اسلامی و هم دولت باید به این مسئله بپردازند.” هر بار که برای حل این مشکل رسیدیم ، برخی از این مشکلات به طور مداوم مورد توجه قرار می گرفتند ، مانند اضافه کاری که مدتی پیش دیدیم. البته این مشکل پرستاران نبود و این مشکل سیستم بود که پرستار را مجبور به ایستادن کرد.
رئیس سازمان پرستاری افزود: “ما برای کمبود پرستاران با مقامات دولتی چندین جلسه داشتیم. بطور مبهم این در سازمانهای اصلی تصمیم گیری مانند سازمان اشتغال و تا حدودی سازمان برنامه ریزی و بودجه این است که آنها به کوچک شدن دولت اعتقاد دارند و هنوز درک نکرده اند. آنها هستند اینکه بخش بهداشت به عنوان یک حاکمیت وظیفه دولت است. بیمارستان های دولتی باید این قدرت را داشته باشند و باید استخدام شوند.
وی گفت: “برای استخدام 6000 سرباز که رئیس جمهور در روز پرستار قول داده است ، استخدام نشده است و ما پنج ماه است که ما آن را دنبال می کنیم و ما مشکل داریم.” ما امیدواریم که با ورود مجمع مشاوره اسلامی به عنوان نماینده مردم و مدافع حقوق مردم بتوانیم برخی از مشکل را حل کنیم.
Nejatian ادامه داد: “انتظار می رفت که ما در سالهای اخیر کمبود پرستاران داشته باشیم.” ما هم عزیمت پرستار داشتیم و هم روند مهاجرت پرستاران به کشورهای پیشرفته پس از کرونا. در همین زمان ، ما تعداد دانشجویان پرستاری را افزایش دادیم و امروز حدود 6000 پرستار در سال فارغ التحصیل می شوند ، اما در عین حال مجاز به استخدام نبودند.
رئیس سازمان پرستاری افزود: “در برنامه توسعه هفتم ، حرم دولت شیوع به نظر می رسد و به وزارت بهداشت اجازه نمی دهد. سالهای آینده به همان تعداد استخدامی که داریم و گاهی اوقات مجبور به جذب یک شرکت پرستار هستیم.
وی گفت: “به نظر می رسد که باید تجدید نظر در برنامه توسعه هفتم در زمینه بهداشت وجود داشته باشد.” رئیس جمهور و وزیر بهداشت بر این مسئله تأکید کردند ، اما سازمان هایی وجود دارند که باید از آنها پیروی کنند و مجوزهای لازم را صادر کنند.
Nejatian گفت: “نکته دیگر این است که اگر نیرو را جذب کنیم و نتوانیم آنها را به ماندن انگیزه دهیم ، پرستاران پس از مدتی بیمارستان را ترک می کنند و ما هنوز با این مشکل روبرو هستیم.” البته رئیس جمهور با حضور سازمان های اداری و برنامه ها و بودجه ، دستور ایجاد یک کارگروه ویژه در وزارت بهداشت را داد.
رئیس سازمان پرستاری گفت: “ما باید در این کار یک برنامه بزرگ بنویسیم که امیدواریم مجمع مشاوره اسلامی به این مسئله کمک کند ، زیرا ما برای حل ریشه در این زمینه به قوانین محکم احتیاج داریم.”