برگزاری جشنواره غذایی “ایران جوان با داروی ایران” در وزارت بهداشت – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به نقل از خبرگزاری مهر به نظر می رسدمهشید چایچی ، معاون مدیر توسعه بهداشت ایران گفت: “این رویداد با هدف ترویج غذاهای بومی و سنتی مؤثر در تقویت باروری ، بارداری و شیردهی از منظر طب ایران بود.”
وی افزود: این جشنواره با هدف احیای دانش بومی و معرفی غذاهای فراموش شده ایران به گونه ای است که وزارت بهداشت و شرکای عمومی با خواص این غذاها در زمینه باروری و شیردهی آشنا می شوند. “
در این رویداد ، استادان دانشگاه شهید بهشتتی با استفاده از آموزه های پزشکی ایران ، یک آبخوان کامل غذایی از جمله غذاهای اصلی ، دسرها و نوشیدنی های سالم را طراحی کردند که همه اینها در تقویت باروری و حمایت از مادران در دوران بارداری و شیردهی مؤثر هستند.
چایچی گفت: “طب ایران گنجی از دانش بومی است که می تواند به ارتقاء سلامت خانواده ها و تحقق سیاست های جمعیتی جوانی کمک کند.” این جشنواره گامی در جهت ادغام دانش مدرن با میراث ایران باستان است.
معاون توسعه بهداشت دفتر پزشکی و تکمیلی اظهار داشت: “برنامه های مشابه باید در دانشگاه های پزشکی کشور برگزار شود و نتایج در یک کتاب مصور خلاصه می شود و برای استفاده در سنین باروری منتشر می شود.”
رقابت از نزدیک شرکت کنندگان در جشنواره غذا
داور جشنواره غذا ، با بیان اینکه بیشتر غذاها از غذاهای بسیار مناسب برای تقویت باروری تشکیل شده اند. وی گفت: “این گلزنی را بسیار دشوار کرد و نتایج نشان داد که غذاهای منتخب از سایر اثرات فاصله ندارند.”
“در طب ایران ، غذا نه تنها منابع انرژی بلکه مانند آن است پس از بدن نیز کار می کند. این جشنواره فرصتی برای بهبود نقش تغذیه سالم در تقویت باروری و سلامت خانواده ها با احیای دستورالعمل های غذایی باستانی است.
رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه شهید بهشی اظهار داشت که کتابهای پزشکی ایران پر از توصیه های غذایی هستند که می تواند قدرت باروری را تقویت کند. “این جشنواره به غذاهای سنتی و سنتی از مناطق مختلف ایران ارائه شده است تا هم فرهنگ اصلی غذایی ایرانی را احیا کند و هم به عنوان یک روش عملی برای درمان و جلوگیری از بیماری ها نگاه کند.”
تانزاد در ادامه به چالش های داوری جشنواره اشاره کرد: با توجه به استقبال زیاد مخاطب و تنوع شرکت کنندگان در بخش های مختلف. از جمله غذا ، غذا و نوشیدنی ها ، داوری بسیار دشوار بود و توصیه می شود برای هر بخش در سالهای آینده به طور جداگانه در نظر گرفته شود.
وی در ادامه به کیفیت بالای غذاها اشاره کرد: بیشتر غذاها از غذاهای بسیار مناسب برای تقویت باروری تهیه شده اند و علاوه بر خواص درمانی ، آنها دارای طعم عالی و طراحی عالی هستند. این کار را بسیار دشوار کرد. ما برای هر بخش سه امتیاز کسب کردیم و نتایج نشان داد که غذاهای منتخب از آثار دیگر فاصله ندارند.
در پایان ، داور جشنواره “غذای جوان ایرانی” گفت: “این نزدیکی نشان دهنده کیفیت بالای تمام غذاهای ارائه شده در جشنواره است و ما را برای سازماندهی آینده مصمم می کند.”
گفتن است این رویداد توسط دفتر ایران و دفتر مکمل پزشکی با همکاری وزارت بهداشت و اساتید علوم پزشکی برگزار شد تا نشان دهد که چگونه می توان الگوی رژیم غذایی را اصلاح کرد ، گامی بزرگ به سمت جوانان جمعیت بردارد.