اخبار سلامت

برچسب گذاری دیجیتال راهکار شفافیت اطلاعات مواد غذایی

به گفته خبرگزاری TASNIM ، یوسف سادژیان امین ، مشاور فنی سازمان غذا و داروی سازمان غذا و دارو ، بر لزوم استفاده از فناوری های جدید در برچسب زدن به مواد غذایی تأکید کرد و به مزایای برچسب زدن دیجیتال و تهیه آن اشاره کرد.

به گفته وی ، استفاده از فناوری هایی مانند QR Code ، برنامه های تلفن همراه ، سیستم عامل های آنلاین ، برچسب های Blockchain و Smart دسترسی سریع به اطلاعاتی مانند ترکیبات ، داده های تغذیه ای ، هشدارهای حساسیت زا ، مجوزهای بهداشتی و حتی نتایج آزمایشگاهی را فراهم می کند.

Sadeghian Amin افزود: “این روش نه تنها دسترسی سریع و آسان را برای مصرف کنندگان ایجاد می کند ، بلکه برای تولید کنندگان به معنای کاهش هزینه طراحی و چاپ بسته بندی و همچنین امکان به روزرسانی اطلاعات فوری خواهد بود.”

وی گفت: مدیر کل محصولات غذایی استفاده از کد QR را به عنوان راه حل اصلی در نظر گرفته است و می گوید: این کدها می توانند مصرف کننده را مستقیماً به اطلاعات دقیق و عملی مانند منشأ تولید ، مجوزها ، داده های کنترل کیفیت و حتی مصرف یا سفارش پخت هدایت کنند.

پایان پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا