برنامه وزارت بهداشت برای ادغام پزشکی ایرانی و مدرن در سلامت باروری – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به نقل از خبرگزاری مهر به نظر می رسدNafiseh Hosseini Yekta ، مدیر دفتر پزشکی ایران و مکمل وزارت بهداشت به مناسبت هفته ملی جمعیت ، با اشاره به سیاست های کلان وزارت بهداشت در زمینه سلامت تولید مثل ، گفت: “وزارت بهداشت در حال اجرا برنامه های کاملی برای ادغام ظرفیت های سنتی ایرانیان با داروهای مدرن است.”
مدیر کل دفتر پزشکی ایران ، با تأکید بر ویژگی منحصر به فرد طب ایرانی در ارائه روشهای درمانی شخصی ، اظهار داشت: در طب ایرانی ، هر فرد بر اساس خلق و خوی منحصر به فرد خود ارزیابی می شود و برنامه درمانی و پیشگیری کاملاً متناسب با شرایط جسمی ، روحی و حتی جغرافیایی وی است. این دیدگاه شخصی نه تنها در درمان ناباروری ، بلکه در کلیه مناطق پزشکی می تواند به طور چشمگیری اثربخشی درمان ها را افزایش دهد.
حسینی یکتا با تأکید بر رویکرد پیشگیرانه در طب ایران ، گفت: “ما معتقدیم که پایه و اساس سلامت باروری باید در کودکی آغاز شود.” بسیاری از مشکلات ناباروری ریشه در سبک زندگی نادرست دارند ، به همین دلیل برنامه های ویژه آموزشی برای خانواده ها و مدارس آماده می شوند.
وی بر نقش اصلی تغذیه در سلامت باروری تأکید کرد: در طب ایرانی ، تغذیه مناسب به عنوان یکی از ستون های اصلی بهداشت و پیشگیری از ناباروری شناخته می شود و می تواند به بهبود کیفیت اسپرم و تخمک کمک کند.
مدیر کل دفتر ایرانی و پزشکی مکمل ؛ وی گفت: “برنامه های آموزشی ما بر معرفی الگوهای غذایی مناسب مبتنی بر آموزه های پزشکی ایرانی متمرکز است تا خانواده ها بتوانند با انتخاب غذای مناسب ، شانس باروری سالم را افزایش دهند.”
حسینی یکتا گفت: “به منظور احیای دانش بومی و استفاده از ظرفیت های غذایی سنتی کشور ما در معالجه ناباروری ، با همکاری دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت ، ما قصد داریم جشنواره مؤثر غذا و شیردهی را برگزار کنیم.” این جشنواره به زودی با هدف شناسایی ، مستند سازی و ترویج غذاهای بومی مؤثر در باروری در وزارت بهداشت برگزار می شود.
وی اظهار داشت: با اعلام اینکه در حال حاضر چهار مرکز تخصصی تلفیقی در کشور وجود دارد ، وی اظهار داشت: در این مراکز ، تیم های متشکل از متخصص زنان و زایمان ، ارولوژیست ها ، متخصصان ژنتیک و کارشناسان طب ایرانی در حال هماهنگی و درمان ناباروری هستند. این همکاری بین رشته ای تغییر چشمگیری در کیفیت مراقبت های بهداشتی ایجاد کرده است.
حسینی یکتا با اشاره به پشتوانه علمی برنامه های پزشکی ایران برای افزایش سلامت باروری زوجین ، گفت: “همه این اقدامات مبتنی بر تحقیقات علمی است که در دانشکده های پزشکی ایران و مراکز تحقیقاتی مرتبط انجام شده است.” مطالعات ما نشان می دهد که پیروی از اصول طب سنتی می تواند موفقیت روشهای باروری مانند IVF را افزایش داده و به طور قابل توجهی عوارض بارداری را کاهش دهد.
مدیر کل دفتر پزشکی ایران اظهار داشت که این برنامه ها بخشی از سیاست های کلان وزارت بهداشت در اجرای قانون جوانان جمعیت است ، با بیان اینکه: ترکیب هوشمندانه طب بومی ایران با دستاوردهای پزشکی مدرن می تواند یک گام مؤثر در حل چالش ناباروری و ترویج شاخص های سلامت جمعیت باشد.
حسینی یکتا در ادامه به فعالیت برخی از افراد غیر متخصص در زمینه طب سنتی اشاره کرد و هشدار داد: “این افراد ، با توصیه های غیرعلمی ، نه تنها مشکل بیماران را حل نمی کنند ، بلکه زمان طلایی را نیز می گیرند ، که ممکن است عوارض جبران ناپذیری برای بیمار داشته باشد.”
در پایان ، مدیر کل دفتر پزشکی و مکمل های ایران به همه هموطنان توصیه کرد که به مراکز مجاز مجاز وزارت بهداشت و متخصصان دارای گواهینامه های معتبر مراجعه کنند.
وی خاطرنشان کرد: لیست این مراکز تخصصی و پزشکان در وب سایت رسمی دفتر پزشکی ایران و وزارت بهداشت و انجمن طب سنتی ایران در دسترس است.