سلامت خانواده

برنامه رژیم غذایی برای مقابله با خستگی بهاری

نادیا زاکالواندخستگی در بهار معمولاً به دلیل تغییرات فصلی و تغییر در نور و دما و همچنین اختلالات خواب ناشی از کاهش هورمون ملاتونین رخ می دهد. به دنبال یک سبک زندگی سالم ، ورزش منظم روزانه و تغذیه مناسب می تواند خستگی بهاری را تسکین دهد.

مناسب برای درمان مواد غذایی در بهار عبارتند از:

* شکلات تلخ: شکلات تلخ اندورفین ها را در بدن ایجاد می کند که به نوبه خود باعث کاهش خستگی فرد می شود و او را خوشحال می کند.

* آجیلپاسخ: یکی از مواد معدنی که دارای اثرات ضد آب است که باعث بهبود کیفیت خواب می شود و از خستگی بهاری جلوگیری می کند ، منیزیم است. مغز می تواند منیزیم کافی را فراهم کند.

* جو دوسارپاسخ: این دانه سرشار از ویتامین های B و کربوهیدرات های پیچیده است که با تأمین انرژی پایدار از خستگی در بهار جلوگیری می کنند.

* زرده تخم مرغپاسخ: این غذا حاوی مواد معدنی سلنیوم است که در بهبود خلق و خوی مؤثر هستند.

* آووکادوپاسخ: این میوه ترشح سروتونین (هورمون خوشبختی) در بدن را آزاد می کند و خستگی را تسکین می دهد.

* توت فرنگیپاسخ: توت فرنگی سرشار از ویتامین C ، اسید فولیک و آنتی اکسیدان است که در تقویت سیستم ایمنی بدن و کمک به فرد برای مقابله با تغییرات فصلی و خستگی مؤثر هستند. علاوه بر این ، توت فرنگی بدن را هیدراته و پرانرژی نگه می دارد.

همچنین مصرف سبزیجات مانند اسفناج و سبزیجات برگ دار ، لوبیا و عدس ، گندم غلات کامل ، موز ، ماست یونانی ، ماهی سالمون و چربی ، چیا و بذر کتان نیز در تسکین خستگی بهاری مؤثر است.

منبع:

وابسته به بین المللی

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا