سلامت خانواده

برای کاهش کلسترول خون چه بخوریم؟/ یک پیشنهاد شیرین

به گزارش خبرآنلاین، همه ما به خوبی می دانیم که تغذیه تاثیر زیادی بر سلامت کلی ما دارد. انتخاب دقیق غذاهایی که می خوریم می تواند تأثیر قابل توجهی بر انرژی روزانه، خلق و خو و مهمتر از آن سلامت طولانی مدت ما داشته باشد.

به گزارش یورونیوز، در میان این انتخاب ها، برخی از مواد غذایی فوق مغذی به دلیل فوایدی که برای بدن دارند برجسته می شوند و به عنوان سپر طبیعی در برابر خطراتی که اغلب نامرئی هستند عمل می کنند.

به نظر می رسد این غذاها می توانند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش داده و سطح کلسترول را تنظیم کنند، به ویژه در رژیم های غذایی امروزی که سرشار از قندهای تصفیه شده و چربی های اشباع شده هستند.

مطالعه ای که توسط دکتر جان پزوتو، استاد دانشگاه وسترن نیوانگلند در ایالات متحده انجام شد، نشان می دهد که افزودن یک میوه به رژیم غذایی ما نه تنها می تواند کلسترول را کاهش دهد، بلکه طول عمر را نیز افزایش می دهد.

غذایی بسیار مقوی و فوق العاده که چربی ها را از بین می برد و کلسترول را کاهش می دهد

یکی از اکتشافات مهم در این میان فواید انگور است. مصرف منظم این میوه راه حلی عالی برای مقابله با کلسترول بالا و تجمع چربی در بدن است. علاوه بر این، انگور خطر التهاب را کاهش می دهد، به خصوص اگر در رژیم های غذایی سرشار از قندهای تصفیه شده و چربی های اشباع شده باشد.

در آزمایش‌های اخیر که توسط دکتر پزوتو انجام شد، مشخص شد موش‌هایی که از رژیم غذایی مشابه رژیم غذایی کشورهای غربی تغذیه می‌کردند، هنگامی که پودر انگور مکمل می‌شد، علائم مثبتی از خود نشان دادند.

این غذای شگفت انگیز و معجزه آسا با تاثیر بر ژن های مسئول متابولیسم چربی، تجزیه چربی ها را بهبود می بخشد و فلور روده را تقویت می کند که برای سلامت کلی بدن بسیار مفید است.

یک پزشک محقق که بیش از 600 مطالعه انجام داده است، این کشف را “واقعا قابل توجه” خواند و توضیح داد که “یافته های این مطالعه معادل 4 تا 5 سال زندگی برای یک انسان است.”

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا