سلامت خانواده
برای پیشگیری از سرطان این غذا را به صورت خام مصرف کنید
به گزارش خبرآنلاین، کلم بروکلی حاوی مقادیر بالایی از فیتوشیمیایی سولفورافان است که به پیشگیری از سرطان، بیماری های قلبی، التهاب، افسردگی و سایر بیماری های مضر برای سلامتی کمک می کند.
مطالعهای در سال 2008 که در مجله شیمی مواد غذایی و کشاورزی منتشر شد، نشان داد که وقتی کلم بروکلی را بهجای پخته، خام میخوریم، بدن ما سولفورافان را سریعتر جذب میکند. مطالعه دیگری در سال 2009 نیز نشان داد که پختن کلم بروکلی به روش های مختلف، از جمله مایکروویو، پختن و سرخ کردن، سطح ویتامین C را در سبزیجات کاهش می دهد. اگر نمی توانید فکر کلم بروکلی خام را تحمل کنید، آن را بخارپز کنید.
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین