سلامت خانواده

برای صبحانه یا عسل و سیاهی آب میوه می خورید؟

نهایی بههانی: دکتر الهام پارسا ، متخصص پزشکی سنتی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشت ​​در مصاحبه با اخبار آنلاین مگسوید: اول ، مردم باید خلق و خوی خود را بدانند تا بتوانند صبحانه مناسب را انتخاب کنند. افرادی که دارای صفراوی گرم یا گرم ، خشک و یا به همین ترتیب هستند ، باید صبحانه هایی بخورند که گرمای آنها را افزایش نمی دهد. خوردن عسل و سیاهی و مربای گرم مانند مربای زنجبیل برای این افراد مناسب نیست ، آنها می توانند با نان سانگاک و مربای گیلاس و کمی کره غذا بخورند و گاهی اوقات برای این افراد خوب است.

این افراد نسبت به مصرف هالوارد و شیر آردا محتاط هستند

کسانی که دموی گرم و گرمی دارند ، برای صبحانه غذا می خورند ، نان سانگاک و مربا یا سیب مربا یا سیب را می خورند که در صورت احساس زیاد می توانند مربای گیلاس نیز بخورند. این برای افرادی که دارای خلق و خوی گرم هستند مناسب نیست و چقدر گرما دارد ، این توصیه می تواند از حذف کامل به یک یا دو برابر عسل و شیره در رژیم غذایی آنها متفاوت باشد.

عسل و سیاهی را به این خلق و خوی مصرف کنید. شما می رویداز

کسانی که سرماخوردگی یا سرماخوردگی دارند یا به همین ترتیب ، گلوله های قلیایی ، نان سانگاک و خلق و خوی گرم مانند مربای زنجبیل دارند. عسل و گاهی اوقات آهنگر نیز توصیه می شود ، اما کسانی که دارای نوشابه سرد ، خشک و یا به همین ترتیب هستند ، برای صبحانه ، فرنی ، بادام ، پوسته های زرد و شیر برنج به بهترین وجه خورده می شوند. نان سانگاک و مربا و کمی کره محلی که مطمئناً برای این افراد سالم یا خامه ای هستند. بادمجان همچنین گزینه مناسبی برای این افراد است ، اما خوردن لنزها توصیه نمی شود.

چه نان را در صبحانه بخورید؟

نان تازه در حالی که نان خشک و دیر است ، دستگاه گوارش خوب و خوشمزه دارد. نان سانگاک خوب و غیر ضروری است. نان Fitr نوعی نان است که در آن تخمیر به خوبی انجام نمی شود و واضح و پوچ نیست. بیشتر نان های محلی ، به ویژه اگر با شیر ، روغن و شیرینی تهیه شوند مانند نان و نان سبوس ، نان های دیر و کم هستند. در صورت بو داده و پستان نیز می توان از نان های سبوس نیز استفاده کرد.

از عادت های بد صبحانه دور شوید

مصرف خیار ، گوجه فرنگی ، هندوانه ، انگور و صبحانه یکی از عادتهای بدی است که برخی از افراد دارند. نیمرو ، سوسیس و تخم مرغ برای صبحانه مناسب نیست. از نظر طب سنتی ، او غذای خوبی است ، اما تغذیه امروز نیست. مصرف مایعات مانند چای با صبحانه توصیه نمی شود ، اما بهتر است یک چای کم رنگ و معطر ایران را بنوشید.

برای صبحانه یا عسل و سیاهی آب میوه می خورید؟

در ما مجاز به مصرف گردو هستیم؟

پنیر با خلق و خوی سرد در افرادی که دارای خلق و خوی سرد هستند توصیه نمی شود و بهتر است کمی سیاه بخورید. از منظر طب سنتی ، نان ، پنیر و گردو به عنوان یک شب خوب شناخته شده است و نه صبحانه. اگر مشکل گوارشی ندارید ، گردو در صبحانه خوب است ، اما اگر مشکل گوارشی یا گوارشی دارید ، بهتر است تا زمانی که این مشکلات برطرف نشود ، آن را به تعویق بیندازید.

صبحانه افراد مبتلا به رفلاکس ، افسردگی و ضعف جسمی

افراد دارای ریفلاکس باید از مربای معده بیشتری مانند سیب جم استفاده کنند ، به مربای باله و پوست پسته. کسانی که ضعف بدن ، تخم مرغ عسل ، کره و هویج یا عسل دارند و در کسانی که افسردگی دارند ، مربای گل محلی کره توصیه می شود. فرنی ، پوسته ، بادام و شیر نیز خوب هستند. مصرف گل و کره یا کرم محلی می تواند برای افرادی که حرکات روده خوبی ندارند ، مؤثر باشد.

۴۷۲۳۲

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا