سلامت خانواده
برای زنان لبنیات باردار خوب است؟

به گفته وزارت بهداشت ، لبنیات فله خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند چاقی ، دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی عروقی را به دلیل میزان بالای اسیدهای چرب اشباع شده در مقایسه با شیر پاستوریزه کم کم ، افزایش می دهد.
شیر خام و غیرمستقیم می تواند علت بیماری هایی مانند بروسلوز و سل باشد.
شیر کم چربی پاستوریزه به دلیل کلسیم ، فسفر و ویتامین های محلول در آب ، از نظر تغذیه بالاتری نسبت به شیر با چربی بالا برخوردار است.
بر این اساس ، توصیه می شود لبنیات فله و زیاد از سبد غذایی ، به ویژه زنان باردار خارج شود و محصولات لبنی پاستوریزه کم را جایگزین کند.