سلامت خانواده

برای حفظ سلامت قلب چه بخوریم؟

به گزارش خبرآنلاین، دکتر محمدحسین نجفی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوپلاستی با تاکید بر اینکه مصرف برخی مواد غذایی پرکالری به ویژه گوشت قرمز باعث انسداد رگ های قلب می شود، می گوید: به طور طبیعی رژیم مدیترانه ای شامل غلات، سبزیجات بیشتر و کالری غذای کمتر می تواند از گرفتگی عروق قلب جلوگیری کند.

وی ادامه می دهد: مصرف ماهی یک یا دو بار در هفته منجر به سلامت عروق قلب می شود. اما مصرف گوشت های فرآوری شده و چیپس می تواند سفت شدن رگ های قلب را تسهیل کند.

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا