برای جبران کاهش مصرف نیاز به افزایش ارزش لبنیات

طبق سازمان غذا و داروی ، طبق سازمان غذا و داروی Heshmatullah Razavi ، با اشاره به افزایش محصولات لبنی مربوط به و با ویتامین ها غنی شده ، این محصولات می توانند بخشی از آن باشند خلاء جبران تغذیه ناشی از کمبود ویتامین ها و غذاهای خارج از برنامه.
وی افزود: محصولات مستحکم می توانند نقش مهمی در ارتقاء سلامت جامعه ، به ویژه برای گروه های حساس مانند کودکان ، افراد مسن و باردار داشته باشند.
رئیس سازمان غذا و داروی سازمان غذا و داروی ادامه داد: سرانه مصرف لبنیات در کشور حدود 2 تا 5 کیلوگرم در سال است ، در حالی که میانگین جهانی به بیش از 5 کیلوگرم می رسد که نگران کننده است و می تواند در طولانی مدت سلامت عمومی را تهدید کند.
رازاوی با اشاره به اهمیت حمایت از استفاده از محصولات لبنی با کیفیت و با ارزش و با ارزش ، گفت: “علاوه بر حفظ قیمت ، فرهنگ مصرف این محصولات در جامعه باید تقویت شود تا منجر به تغذیه سالم تر و کاهش مشکلات سلامتی در آینده شود.”