برای تقویت اتصالات چه چیزی خورده شود؟

نتایج تعدادی از مطالعات جدید نشان می دهد که برخی از غذاها می توانند به حفظ سلامت مشترک و کاهش التهاب آنها کمک کنند.
متخصصان تغذیه و پزشکان ارتوپدی توصیه می کنند که افراد برای تقویت مفاصل ، غذاهای زیر را در تغذیه روزانه خود مصرف کنند:
امگا 2: ماهی های چرب مانند ماهی قزل آلا و ساردین ، بذر کتان و گردو منابع اسیدهای چرب امگا 3 هستند که می توانند با کاهش التهاب مفاصل ، درد و سختی آرتروز را کاهش دهند.
کلسیم و ویتامین D: شیر ، ماست ، پنیر و سبزیجات برگ سبز با تقویت استخوان ها از فشار روی مفاصل جلوگیری می کنند.
پروتئین: منابع پروتئینی مانند طیور و تخم مرغ نیز به بازسازی بافتهای مفاصل کمک می کنند.
میوه ها و سبزیجات ضد التهابی: انواع توت ها ، گیلاس و سبزیجات سبز می توانند آرتروز را با ترکیبات آنتی اکسیدان و ضد التهابی خود تسکین دهند.
منیزیم و روی (روی): مغز ، دانه ها و حبوبات منابع مهم این ماده معدنی هستند که به سلامت عضلات و بازسازی بافت مفاصل کمک می کنند.
ادویه جات و گیاهان: به عنوان مثال ، زردچوبه و زنجبیل با اثرات ضد التهابی آنها می تواند به کاهش درد مفاصل و التهاب کمک کند.
طبق اعلام انجمن آرتریت آمریکایی ، کارشناسان توصیه می کنند علاوه بر مصرف غذاهای مفید ، حفظ سبک زندگی سالم ، حفظ وزن متعادل و انجام تمرینات منظم تقویت و کشش ، برای سلامتی و نگهداری مفاصل نیز ضروری است.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین