سلامت خانواده

بدترین غذاها برای جلوگیری از سکته مغزی

براساس اخبار آنلاین ، سکته مغزی هر ساله 5 میلیون نفر را می کشد و می توان گفت یکی از شایع ترین دلایل مرگ است. اما ما باید یاد بگیریم که چگونه از سکته مغزی جلوگیری کنیم و چه غذاهایی می توانند از این خطرات جلوگیری کنند؟ در اینجا بهترین و بدترین غذاها برای جلوگیری از سکته مغزی وجود دارد.

هامشاهری در بیانیه خبری نوشت: “مصرف برخی از غذاها به طور نامناسب خطر سکته مغزی را افزایش می دهد و شما را در معرض خطر انواع بیماری ها قرار می دهد.”

لبنیات مفید است اما خیلی زیاد نیست

مصرف بیش از حد لبنیات می تواند عاملی برای سکته مغزی باشد زیرا باعث اختلال در سطح منظم اسید اوریک می شود. به عنوان مثال ، کره دارای چربی های اشباع شده است که باعث افزایش کلسترول خون و آترواسکلروز و سکته مغزی می شود ، پنیر دارای چربی های اشباع بالا و نمک زیاد است ، بنابراین بهتر است مراقب باشید که از سکته مغزی در مصرف لبنیات جلوگیری کرده و آن را در رژیم غذایی بگنجانید.

سوسیس و سوسیس

سوسیس و سوسیس حاوی چربی های ترانس زیادی یا چربی های اشباع شده و نمک زیادی دارند. چربی های ترانس سطح کلسترول خون بد ، رسوب کلسترول در دیواره شریان را افزایش می دهند و از خونریزی به درستی به مغز جلوگیری می کنند و منجر به سکته مغزی می شوند. مصرف بیش از حد سوسیس و سوسیس ، که با نمک زیاد همراه است ، باعث احتباس آب بدن و افزایش فشار خون می شود که این یک خطر جدی برای سکته مغزی است.

سوپ های آماده

سوپ های آماده حاوی نمک پنهان زیادی هستند که بدون ایجاد شوری سدیم زیادی دارد و این باعث فشار خون بالا می شود و منجر به سکته مغزی می شود.

گوشت قرمز

مطالعات گسترده نشان می دهد که خطر سکته مغزی با مصرف گوشت قرمز 5 ٪ افزایش می یابد.

ابگرافیک

ماده فعال در شیرین بیان گلیسیرین است که یکی از آنزیم های کلیه را تنظیم می کند که سدیم خون را تنظیم می کند و فعالیت این آنزیم را برای مدت طولانی کاهش می دهد ، فشار خون و در نتیجه سکته مغزی را افزایش می دهد. به طور کلی ، شیرین بیان برای افراد مبتلا به فشار خون بالا توصیه نمی شود. با این حال ، مصرف بیش از 5 گرم پودر شیرین بیان در روز نیز برای افراد عادی مجاز نیست.

خوراکی و میان وعده

بسیاری از میان وعده ها مانند بیسکویت ، تراشه ، پیتزا ، میان وعده ، کیک و غیره حاوی چربی و نمک زیادی هستند پس از اجتناب از این میان وعده ها.

آب گازدار

برخی از آب معدنی و آب گازدار مقدار زیادی نمک برای ایجاد فشار خون بالا در طولانی مدت دارند ، از مصرف آب گازدار خودداری می کنند و هنگام خرید آب معدنی ، بیش از 5 میلی گرم در لیتر آب ، مراقب باشید.

ممکن است فکر کنید که یک رژیم غذایی سالم است و یک عامل پیشگیرانه برای چاقی است. اما جالب است بدانید که نوشیدنی های رژیم غذایی خطر سکته مغزی را تا 5 ٪ افزایش می دهد.

بهترین غذا برای جلوگیری از سکته مغزی

غذاهایی که خطر سکته مغزی را از شما دور می کنند:

آجیل

در یک مطالعه عظیم ، آنها نتیجه گرفتند که آجیل روزانه نیمی از خطر سکته مغزی است و می تواند هر سال از 4 سکته مغزی جلوگیری کند. مغز ، به ویژه گردو ، سطح کلسترول خون بد (LDL) را کاهش می دهد.

سبزیجات

سبزیجات می توانند قوی ترین عامل برای جلوگیری از بیماری های مزمن و کاهش خطر سکته مغزی تا 5 ٪ باشند.

شکلات

طبق تحقیقات انجام شده ؛ افرادی که از شکلات استفاده می کنند خطر کمتری برای سکته مغزی دارند ، اما شکلاتی که حاوی شکر است معمولاً تأثیر مثبتی ندارد. شکلات تلخ با بسیاری از کاکائو بهترین انتخاب است.

مرکب

مصرف مرکبات خطر سکته مغزی را کاهش می دهد و طبق مطالعه 6000 خانوار ، آنها نتیجه گرفتند. زنانی که بیشترین فلاونوئیدها را از میوه مرکبات دریافت می کنند ، خطر سکته مغزی کمتری دارند. گنجاندن میوه مرکبات ، به ویژه پرتقال در رژیم غذایی ، ریز مغذی های اساسی را برای سلامت قلب فراهم می کند. نارنجی حاوی فیبر محلول و پتاسیم است که کلسترول را جذب می کند و فشار خون را کنترل می کند.

غلات کامل

خوردن غلات کامل خطر سکته مغزی را کاهش می دهد. برای جلوگیری از سکته مغزی حداقل سه وعده از دانه های کامل در طول روز بخورید.

سیر

سیر یکی از بهترین غذاها برای جلوگیری از سکته مغزی است. مطالعات نشان می دهد که مصرف منظم سیر خطر سکته مغزی را تا 5 ٪ کاهش می دهد.

گوجه فرنگی

سطح بالای لیکوپن در گوجه فرنگی می تواند خطر سکته مغزی را به شدت کاهش دهد ، که احتمالاً بالاترین سطح لیکوپن را تا 5 ٪ کاهش می دهد.

ماهی ماهی قزل آلا

چربی و ماهی قزل آلا حاوی مقدار زیادی اسیدهای چرب از جمله امگا -3 است. این چربی ها خطر آریتمی (ضربان قلب نامنظم) و آترواسکلروز را کاهش داده و تری گلیسیرید خون را کاهش می دهد.

چای سبز و قهوه

نتایج بیش از 6000 ژاپنی نشان می دهد که کسانی که روزانه حداقل یک فنجان قهوه می نوشند ، خطر سکته مغزی کمتری دارند. مصرف روزانه 1 تا 2 فنجان چای سبز خطر سکته مغزی را تا 5 ٪ کاهش می دهد.

کلم

کلم حاوی آنتی اکسیدان های مفید ، اسیدهای چرب امگا -3 ، الیاف ، فولات ، پتاسیم و لوتئین و ترکیبی به نام گلوکوپامین است که از آترواسکلروز اولیه و پروتئین با یک اثر محافظ خاص به نام NRF2 جلوگیری می کند.

شکلات تیره

شکلات تیره سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که از بدن در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند و خطر سکته مغزی را کاهش می دهد ، بنابراین یک میان وعده از شکلات را به عنوان میان وعده مصرف کنید.

دیگری

آرد جو سرشار از فیبر محلول است که از کلسترول در خون جلوگیری می کند و باعث آسیب به بدن می شود.

انار

آب انار کلسترول بد را کاهش داده و از اکسیداسیون این چربی ها جلوگیری می کند ، بنابراین بهترین نوشیدنی برای کاهش آترواسکلروز و کاهش خطر سکته مغزی است.

سیب و گلابی

مصرف منظم این دو میوه ، که حاوی فرش و پکتین هستند ، به کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب کمک می کند و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را تا 5 ٪ کاهش می دهد.

غذاهای حاوی پتاسیم

مصرف غذاهای حاوی پتاسیم خطر سکته مغزی را به شدت کاهش می دهد. مطالعات نشان می دهد که مصرف 2 میلی گرم پتاسیم در روز خطر سکته مغزی را 5 ٪ کاهش می دهد. موز ، آجیل ، لوبیا ، نخود فرنگی ، اسفناج ، جعفری ، کلم و خرما منابع پتاسیم هستند.

غذای حاوی منیزیم

طبق مطالعات ، مصرف منیزیم تا حد زیادی در جلوگیری از سکته مغزی مؤثر است. لوبیا ، سبزیجات برگ دار و غلات کامل از نظر منیزیم است.

233217

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا