سلامت خانواده

ببینید بهترین راه برای یخ زدایی مرغ و گوشت منجمد چیست؟

به گزارش خبرآنلاین، دکتر محمد هاشمی دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی تاکید کرد: اگر گوشت و مرغ منجمد را در دمای محیط قرار دهیم، به محض اینکه دمای هوا به بالای 10 درجه سانتی گراد برسد، باکتری و میکروب هایی که در اثر یخ زدگی نهفته هستند آمدند و دوباره فعال می شوند، می افزاید: پس بهتر است مرغ و گوشت را در فریزر یخ زدایی کنید. اگرچه این فرآیند زمان بر است. روش دیگر این است که مرغ یا گوشت منجمد را در کیسه ای بریزید و سپس آن را در آب سرد قرار دهید.

۴۷۴۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا